edgecrusher Публикувано Март 19, 2017 Публикувано Март 19, 2017 Здравейте! Започвам проект Страт форма и конфигурация на адаптерите H-S-S. Засега имам наличен въпросния адаптер и се допитвам до Вас за съвет относно на каква позиция е по-подходящ и в каква компания от адаптери би се получила най-сполучлива комбинация. Имам опцията и за сет EMG 89-S-S, но ми се иска да пробвам пасивна схема първо, защото имам достатъчно китари с активни адаптери. Благодаря! Цитирай
Caprycorn Отговорено Март 19, 2017 Отговорено Март 19, 2017 HS3 е класиката на Димарцио, работи много добре и на трите позиции. Аз имам един такъв и съм го монтирал на нек позиция. Вероятно знаеш, че този адаптер е със сравнително нисък output-93. Успех с проекта! Цитирай
Jim-ph Отговорено Март 19, 2017 Отговорено Март 19, 2017 вържи го БЕЗ долната част, просто като обикновен сингъл, 100 пъти по-добре звучи така Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 19, 2017 Автор Отговорено Март 19, 2017 Да, четох и другаде, че е така. Най-вероятно ще го монтирам на средна позция обаче, а може да сложа хот рейл на нека. За бридж за сега се колебая между PAF Pro & SuperDistortion. 1 Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 20, 2017 Автор Отговорено Март 20, 2017 ^^ Това няма ли да го направи "шумен"? Цитирай
Get off Отговорено Март 27, 2017 Отговорено Март 27, 2017 Ингви го ползваше за нек преди да мине на Сиймур Дънкан. Много добър адаптер с лоу аутпут. Мисля че ще глъхне между паф про и хотрейл. Цитирай
Recommended Posts