H.R. Публикувано Март 11, 2017 Публикувано Март 11, 2017 Здравейте, За първи път пиша в този раздел на форума и искрено се надявам темата да е достатъчно на място и да не е досадна. Прочетох една подобна тема в този раздел, но за други модели на Ibanez. Накратко - насочвам се към по-качествен иснтрумент втора употреба. Ibanez RG2550Z-GK Prestige - 2006 г. Floyd-a e Edge zero (предполагам I-ва серия) без ZPS, адапторите са си DiMarzio/Ibz , тяло липа, гриф 5 парчета - клен , орех, палисандър Made in Japan Харесва ми че е "реколта" 2006 , тъй като от много места чувам, а и веднъж лично се убедих, че след 2009-2010 Ibanez свалят качеството като цяло - и за китари и за басове. (Вероятно не при всички серии и класове.) Нещо, което ме озадачава е че ......Edge zero is introduced to the market in 2008.... а това е модел 2006 Ще се радвам някой да сподели мнение. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 14, 2017 Отговорено Март 14, 2017 Според ТОВА инфо моделът е излязъл през 2008 г., заедно с Edge Zero бриджа. Цитирай
H.R. Отговорено Март 14, 2017 Автор Отговорено Март 14, 2017 Според ТОВА инфо моделът е излязъл през 2008 г., заедно с Edge Zero бриджа. Да това инфо и аз го прочетох и точно това ме усъмни. Обявата е от магазин в София - ако не би представлявал някакъв вид непозволена реклама ще дам линк. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 14, 2017 Отговорено Март 14, 2017 То и друго странно има. Бриджът бил ZPS3, която дивотия обаче в съседен линк пише, че е пуснат в продажба през 2011 г. Инак тия адаптри не са хич лоши, даже са си добри. Цитирай
H.R. Отговорено Март 14, 2017 Автор Отговорено Март 14, 2017 Да - явно нещо им се преплита информацията. За адапторите и на мен ми се струва, че ще са добри. Надявам се и бриджът да е приличен, че ми писна от незнайни китайски или индонезийски изцепки. Определено не е със ZPS или поне няма врътка отзад на капака за настройка на опъна на пружините - има класически вид. Сигурно се води Edge zero I .... Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Март 16, 2017 Отговорено Март 16, 2017 През 2006 в производстсво е Ibanez Prestige RG2550E, който е с Edge Pro. http://ibanez.wikia.com/wiki/RG2550E Моделът RG2550Z се произвежда след 2008 и е с тремоло Edge Zero w / ZPS! Китарата, която си гледал със сигурност не е RG2550Z. Цитирай
H.R. Отговорено Март 16, 2017 Автор Отговорено Март 16, 2017 Да - снощи поразрових малко повече и установих същото, като atanas_shishkov. Сбъркан е последният индекс във въпросната обява и това изчиства всички недоумения - Ibanez Prestige RG2550E е китарата. Цитирай
Recommended Posts