ipo Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 "Музикаутор" спря музиката по БНР Тук въпросът не е Мюзикаутор ,а БНР . Първите така или иначе също са си рекет да даден,рекет приет ., но ми е интересно дали ще хвърчат глави в радиото , защото това си е нагло та знае ли се . Хайде стига гушили де ,. накрая трябва да дойдат танковете ли !? Срам .Срам че трябваше от форум-а да разберем,. Срам да те хване ,че си българин за н на н-та степен път Цитирай
funkyto Отговорено Октомври 1, 2007 Отговорено Октомври 1, 2007 всъщност има полза от това дружество стига да те въртят по медиите и по-точно след предпоследния конгрес по националните медии но сега някои лица от профон се опитват да направят така че напълно да ни изтикат от излъчвания по бнт бтв нова и т.н. което през ноември ще се опитаме да им попречим а това че бнр нещо са ги били глобили и кво от това ако става въпрос единствените наистина сериозни платци които наистина си плащат винаги това са бнт бнр бтв нова някои от по-сериозните кабелни телевизии като мм сити дъ войс и т.н. обаче останалите тц дискотеките тц кръчмите тц но не ми се говори повече щот няма смисъл пък и много от хората тук са казали доста от нещата Цитирай
bassiscotta Отговорено Юли 13, 2008 Отговорено Юли 13, 2008 мнението ми е, че и двете дружества бачкат по-скоро за себе си и за тяхните членове от управителния съвет. само като се прегледа списъка с лицата там и става ясно, че си говорим за номенклатура. с едно две изключения, лица попаднали по случайност. баси трагедията. Цитирай
Recommended Posts