Manolev Публикувано Януари 21, 2007 Публикувано Януари 21, 2007 Пичове, Какво мислите, че е най-добре от страна на оношението цена:качество за около 500-600 лв. Знам, че алтернативи много, но ми трябва красив и топъл звук, настърган с доста пиезо. Харесал съм си ей тва: Ето го! Но аз съм леко пристрастен. С китарата ще свиря Алис ин Чейнс, Нирвана и други подобни. Поздрави Цитирай
TheNightRider Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Самото изрязване на китарата за по-високите позиции малко разваля звученето. Иначе е добра китарката. Цитирай
Manolev Отговорено Януари 22, 2007 Автор Отговорено Януари 22, 2007 Бихте ли ми предложили нещо друго, в смисъл друга марка? Сигурен съм, че тук не са само хора, които твърдят : "Другото освен жицата е боклук". Цитирай
vlai4o Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 на мен лично тази ми харесва повече http://www.ibanez.com/acoustic/guitar.aspx?m=TCY10BK Цитирай
Manolev Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 Аре прдложете нещо, бе пичове. ;( Цитирай
synchu Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Ами от марките в БГ, които могат да се пробват ти остават - Washburn, Fender & Yamaha, освен ако не съм пропуснал някоя, за което се надявам, че някой ще ме поправи На мен лично Ямахите ми харесват много и бих ти ги препоръчал. За мен лично те са с относително най-добро съотношение цена/качество, но това съм само аз. Уошбърн NV серията, която я няма в БГ в момента също е доста добра. Най-добрията начин е - отделяш си известно време за целта обикаляш съответно Фактор, xxxx, Динакорд - пробваш каквото има налично и ти е в бюджета или малко над него и си избираш Иначе не бих ти препоръчал китара, която не си пробвал. Това си е голям риск и в крайна сметка чиста глупост... п.п. Това отгоре с "изрязването", което разваля звука е култово просто .... :/ Цитирай
Telerig Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 ^Погледни ямахитер за бюджета който си посочил и аз бих ти препоръчал същото като колегатал Цитирай
LOE Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 п.п. Това отгоре с "изрязването", което разваля звука е култово просто .... :/ по-скоро променя Цитирай
synchu Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 ^Съвсем точно. В кръга на шегата вече - искам някой да ми даде "разваления" си Taylor 814 или 914 или 614 в краен случай ...пък аз да му бера гайлето. Цитирай
Manolev Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 Ами Ibanez? Аз съм им голям фен, но незнам какви отзиви бихте ми дали за акустичните им китари. Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Не искам да съм негативен,но за 500-600лв едва ли ще се намери китарата с плътен топъл силен и тн. саунд и с добър приамп.Тези свойства са присъщи на много по скъпи модели.Мисля, че за тази цена най-доброто би било да се търси удобна китара с прилична елктроника и прдполагам че Yamaha би бил добър избор. Няколко пъти съм свирил с подобни Ибанци и не бях особено очарован(това си е лично мнение) Цитирай
Recommended Posts