Victor94 Публикувано Януари 3, 2017 Share Публикувано Януари 3, 2017 Здравейте, Имам едно пиано вкъщи, което само седи и заема място и тъй като правя ремонт в момента мисля, че му е дошло времето да му се смени собственика. Понеже съм духов музикант и нищо не разбирам от пиана, ще съм много благодарен ако някой даде малко повече информация за него, стойността му и евентуално къде мога да намеря някой, който да е заинтересован да го купи. Благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Януари 3, 2017 Share Отговорено Януари 3, 2017 Не мога да видя кои години е пианото, но най-вероятно е доста старо и съответно с дървена лира. Ако е така, не става за нищо практично, освен за украшение в някой тематичен бар, клуб..., т.е. можеш да му вземеш 50-100лв и да се надяваш да си поемат транспорта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor94 Отговорено Януари 3, 2017 Автор Share Отговорено Януари 3, 2017 И аз така предполагах. Дори и това ме устройва, тъй като както казах само заема място и пречи. Ще го пусна и ще се надявам някой да клъвне, мерси за отговора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Януари 3, 2017 Share Отговорено Януари 3, 2017 Не искам да те подвеждам. Най-добре е да го види някой акордьор, те разбират доста от пиана, ще може да ти каже с много голяма точност дали пианото си струва. Може да се окаже някакво готино пиано, на което с лек ремонт да вземеш 1000лв. Просто имай и готовността да се окаже, че е стара ненужна мебел, която заема място, защото по-често се оказва така с разни стари пиана Поздрави и успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bmo Отговорено Януари 3, 2017 Share Отговорено Януари 3, 2017 Когато продавах моето преди няколко години с мъка и късмет едва му взех 500. А беше акордирано, без нито един неработещ клавиш и абсолютно здрава и чиста клавиатура. Така че, късмет и търпение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dimitrovrz Отговорено Януари 31, 2017 Share Отговорено Януари 31, 2017 Отворете капака отгоре и махнете челната дъска дайте , снимайте по резонансната дъска трябва да има каталожен номер. Изпратете ми няколко качествени снимки на deian.dimitrov@yahoo.com имам каталог. Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts