roussinov Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 има предвид сигурно Петър Славов младши Цитирай
w6344 Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 "Kой ви е любимият български басист, контрабас/бас китара" Въпросът е малко неточен... Аз си мисля, че във всеки стил си има добри "басисти". "Любимият" на всеки е този, който свири неговият стил... А стилове много... Ако говорим за Джаз, в класацията влизат-Еко, Пепи Славов (младши) и много други които свирят този стил музика... Ако става дума за "Фънк" вече излизат други басисти и т.н. Не можеш да сравняваш Маркус Милър и Рей Браун - примерно... Даже не е уместно да се сравняват и Маркус Милър и Надан Ист (Съжалявам,че пиша имената на български език), А още колко други басисти има, прекрасни музиканти...Много... "Любимият български басист" за мен това е относително определение. Ако се определи стилът на музиката при "надпреварата" мисля, че ще е по-коректно. Пожелавам на всички музиканти, успехи , високи хонорари и достатъчно бира... Цитирай
w6344 Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 (Редактирано) Като чета някои коментарии направо се стаписвам... Редактирано Декември 19, 2010 от w6344 Цитирай
Newcastle United Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 И аз преди бях писал Васил Гюров,но тогава не бях слушал все още съфорумникът ни "Abbath" ! Цитирай
bulby Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Много харесвам Мартин от Panican Whyasker, преди свиреше и с Subtierra, Awake и Bad Habit. Цитирай
corter1914 Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 Сашо Леков, Георги Милчев , Денис (Ахат) Цитирай
Wicked Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Харесвам Къртицата от LaSmuchekure - мнооого е freak!; Радо от High Time(и още дузина групи) е машина, а и Юри Жеков от Samayra щот' е пич, много го умее контра/баса, има сума дърти китари, които искам да открадна, а и ми направи страхотна услуга миналата година И аз съм си любим, ама много нарцистично идва и ще пропусна... пък и свиря откровено зле. Цитирай
bassist Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 П.С. Номинирам басиста на група I.T.S.I. Ивайло Венциславов! Още един глас за Иво Ръката!!! Нечовек е!!!! Иначе Жорката(rudibass) Цитирай
gnarf655 Отговорено Май 10, 2011 Отговорено Май 10, 2011 За мен,един от най добрите басисти в България е...Ошо(Обратен Ефект) Цитирай
Svanio Отговорено Май 11, 2011 Отговорено Май 11, 2011 Най-добрият бг басист: От известните за мен има само един: Басо Гюров Не заради друго, а заради стила му, просто пълни чушки този човек! От неизвестните най-добрият ми приятел Цитирай
idon Отговорено Май 20, 2011 Отговорено Май 20, 2011 Бахара - номер едно!(говоря за времето,когато бях млад...) На голямата цигулка-Митко Шанов!(всички мирноо!) Цитирай
stomanow Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 ето го http://www.myspace.com/alexandernlekov Цитирай
Такинса Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 Малко се включвам , но някой може ли да ми каже кой е този колега : Цитирай
Recommended Posts