BlindVictim Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 (Редактирано) Къртицата от La Muchedumbre е доста добър. На Светльо & The Legends басиста също. Миналата година заедно с барабаниста им направиха много яко представяне преди Холера във Funky's. Редактирано Април 4, 2008 от BlindVictim Цитирай
TONY Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 Прегледах темата - за всички сте прави. И Аз се кефя на Чавдар Асенов. Басист на Милена Славова и настоящ на ~BULGARA~ Дайте линкове с изпълнения на Бахаров. Още на Конов и на други, които изнамерите. Кефя се и на Иво (мисля, че така се казваше) "Еридански". Надявам се, да го навия, да направим някой ден, един Мейдънски кавър, заедно. Цитирай
temerut Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 (Редактирано) Гео , Рудибас , Владо М няма как да не се споменът хем са готини хора хем са много добри инструменталисти с доста модерно виждане радвам се че ги познавам . Редактирано Април 4, 2008 от temerut Цитирай
СТАР_БОХАЛ Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 сещам се преди 12-13 години гледах няколко пъти в русе 1 местна група AHEAD PROJECT, състояща се от ученици от местното музикално училище. още тогава басиста им радо ми взе акъла. по-късно момчетата завършиха, отидоха да следват в софия, групата стана AHEAD, той се премести при латинопартизаните, сега не знам къде подвизава. може би в сафо, не съм сигурен. много добър. Цитирай
temerut Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 Пецко от пецкоклецкафецко уникален просто такъв нема втори хвала на такива Цитирай
rudibass Отговорено Май 17, 2008 Отговорено Май 17, 2008 Гео , Рудибас , Владо М няма как да не се споменът хем са готини хора хем са много добри инструменталисти с доста модерно виждане радвам се че ги познавам . Благодаря ти бате Краси за ласкавото исказване. аз също се радвам че имам такъв колега и приятел в твое лице .Определено много неща съм научил докато съм те гледал как свириш.....много на място супер точно и технично.. бе истински басист....Гео, бате ВладоМ-много добри.....Сашо Бахаров -религия нема спор.... Цитирай
Infinity Отговорено Май 20, 2008 Отговорено Май 20, 2008 сещам се преди 12-13 години гледах няколко пъти в русе 1 местна група AHEAD PROJECT, състояща се от ученици от местното музикално училище. още тогава басиста им радо ми взе акъла. по-късно момчетата завършиха, отидоха да следват в софия, групата стана AHEAD, той се премести при латинопартизаните, сега не знам къде подвизава. може би в сафо, не съм сигурен. много добър. Всъщност, първо бе Ahead, после Ahead Project, и накрая пак Ahead. Цитирай
Recommended Posts