Lukas_84 Отговорено Септември 11, 2007 Отговорено Септември 11, 2007 съвсем скромно, колкото са възможностите ми Red Hot Chili Peppers - Dani California Nirvana - Come As You Are работя здраво по няколко неща на Metallica, да се надявам че в близко бъдеще ще се доближа до Lars Ulrich :) Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 ManOwaR - The power ManOwaR - House of death ManOwaR - hail and kill ManOwaR - Gloves of metal тая ми е любимата Скот Кълъмбъс ми е идол и обичам да го копирам до най малки подробности Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 Не съм барабанист, но съм убеден че мога да изсвиря всички парчета на The White Stripes едно към едно веднага след като ги чуя за пръв път (нещо което не се е случвало още!) Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Machine Head-The Burning Red Machine Head-Message In A Bottle Machine Head-Deafening Silence Machine Head-Descend The Shades Of Night Machine Head-All Falls Down Machine Head-From This Day Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Nightwish-Dark Chest Of Wonders Цитирай
bulby Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Не съм барабанист, но съм убеден че мога да изсвиря всички парчета на The White Stripes едно към едно веднага след като ги чуя за пръв път (нещо което не се е случвало още!) Тоя па, Мег Уайт е класа ! Мен ме кефи, че свири супер примитивно и някак допълнително придава чар на музиката. Иначе на барабани съм много зле, но един "We're not Gonna Take It" мога да изкарам Цитирай
Drunken_Master Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Machine Head-The Burning RedMachine Head-Message In A Bottle Machine Head-Deafening Silence Machine Head-Descend The Shades Of Night Machine Head-All Falls Down Machine Head-From This Day Половината които изреди са балади, опитай Machine head - Old, за барабани е доста яка! Цитирай
Drunken_Master Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Някой от вас учил ли е Pantera - Domination? Аз научих да свиря най-основните моменти от песента, но не съм си давал труда да я уча с определените последователности до края Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Europe - the final countdow Manowar - king of kings White Snake - Free Flyight Iron Maiden - Hallowed be thy name Blind guardian - mirror,morror Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 (Редактирано) Machine Head-The Burning RedMachine Head-Message In A Bottle Machine Head-Deafening Silence Machine Head-Descend The Shades Of Night Machine Head-All Falls Down Machine Head-From This Day Половината които изреди са балади, опитай Machine head - Old, за барабани е доста яка! еи не мисля че From This Day,All Falls Down са балади но както и да е !друго защо трябва да вадя Old ?пробваи и ти ги направи ако можеш !след като не са трудни и така .или ти може да свириш всичко ? а ти SLAYER нещо научил ли си????? Редактирано Октомври 30, 2007 от NeonGod Цитирай
Drunken_Master Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Machine Head-The Burning RedMachine Head-Message In A Bottle Machine Head-Deafening Silence Machine Head-Descend The Shades Of Night Machine Head-All Falls Down Machine Head-From This Day Половината които изреди са балади, опитай Machine head - Old, за барабани е доста яка! еи не мисля че From This Day,All Falls Down са балади но както и да е !друго защо трябва да вадя Old ?пробваи и ти ги направи ако можеш !след като не са трудни и така .или ти може да свириш всичко ? а ти SLAYER нещо научил ли си????? Прав си, само Message In A Bottle е балада, недогледах хубаво Slayer не ги слу6ам и не ме кефят особено, затва не ги свиря! Просто казах, че Old е доста готина за барабани, поне така ми звучи Единственото което е по-ложно е разнообразната ритмика с касите и солови + на места по четири 32-вторини, които са в темпо 110, това на мен ми е във възможностите, за теб не знам! Ако си дам зор, мога да го науча, обаче имам ъкъл да знам, че не съм длъжен да се доказвам на всеки срещнат! No hard feelings! Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 ок разбрахме се аз също не доказвъм нищо просто тези пени ме кефят и не само но за сега това! Цитирай
soundofagun Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 Green day-Holiday Green day-Bascet kase Audioslave-Show me how to live Audioslave-Revelations Billy Talent-Fallen Leavs Rage Against The Machine-Bulls on parade Rage Against The Machine-Bombtrack Rage Against The MAchine-People of the sun Цитирай
NeonGod Отговорено Ноември 10, 2007 Отговорено Ноември 10, 2007 Anthrax-Among The Living Anthrax-Any Place But Here незнам за някои може тези пени да са елементарни.но пък за мен не са!но им се кефя много. Цитирай
BODOM4o Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Някой от вас учил ли е Pantera - Domination? Аз научих да свиря най-основните моменти от песента, но не съм си давал труда да я уча с определените последователности до края аз наскоро я направих . бая зор ми даде вече моа да се похваля че свиря и metallica-one Цитирай
Recommended Posts