Jump to content
Българският форум за музиканти

Zoom 606?


TormentorX

Recommended Posts

Търся да си взема някакъв ефект, и понеже един приятел има zoom 505 аз съм видял какво може това нещо (в смисъл, не е кой знае какво... но е прекалено добре за цената си) и мисля, че няма да згреша с един 606 примерно (мисля, че е така понеже ориентацията ми е към New метала, а 606 има страшно много ефекти към себе си, което е точно което търся) но... нямам представа колко точно пари струва и също и от къде мога да си купя. Казаха ми, че бил около 200 лева някъде.... и понеже съм от Шумен а тука няма от къде да си купиш смятах да отида до Варна понеже е най-близко... Ако може някои да ми каже име на магазин там където да има... и примерно сайт за да видя цени. Но и понеже съм леко ограничен с цената ако е повече от 200 лева трябва да търся нещо което да мога да купя и съответно да ми върши пак добра работа.... така де, сложна работа :-[ ... Ако някой може да ми помогне с малко съдействие ще съм благодарен.

 

П.С. Ама то като цяло не е задължително да е zoom 606... аз просто и незнам много други марки... Просто ми трябва нещо с добър дистиржън и разни ей такива: Comp/Limit, Wah, Drive, EQ, Znr/Amp Noise reduction/Amp simulation, Mod/Pitch, Dly/Rev...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж в саита на магазин Фактор, за съжаление не му помня името, но в търсачката на Гугъл, напиши за музикални магазини и ще ти излезат всичките, с продукти и цени!!! Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо не се поинтересуваш относно тези неща? Например тук във форума има много изписано и с търсачката лесно ще намериш. Така можеш да разбереш и за други марки, да прецениш кое най-добре ще пасва на вкуса ти....Също така можеш да чуеш семпли. По-добре първо да знаеш точно за какво става въпрос, а не да се окаже, че си си дал парите напразно. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам такъв процесор. Взех го за 180 лева от малкия цум. Процесора ги има тези ефекти и за цената си и класа си е доста добър, мисля, че ще ти свъчрши работа. Досега не съм имал никакви проблеми с него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с Behringer X-vamp който горе долу е същия клас и същите пари и съм доволен

има си и експрешън педал като 606, 16 амп симулации и основните ефекти..

виж на сайта им за подробности, не съм пробвал зуум но от този съм доволен

мисля че го има в Динакорд

 

успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз свиря със 606 и съм доволен от него. само че трудно ще те грабне със заводските настройки, трябва да седнеш и да си поиграеш с него, но си мисля че няма да останеш разочарован.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей!!!

Ами аз да ти кажа,че 1 година сам свирил, (така де и още свиря с Zoom 606 Guitar) и съм доволен от него. Както се каза по горе за да направиш саунда които искаш, наистина е въпрос на бъзикане.

Та думата ми е че си го продавам.И не защтото, вече не ме кефи толкова, а защото пробвах kамионче Boss.И да ти кажа такъв sound на Zoom-а нема.И логочно...,мн. по чисто, компресирано..., абе достатъчен е факта,че ме накара да си продам Zoom 606!!!

Писал съм в Купувам предлагам-продавам.Но сам от София!!!

Ето и Обявата:

 

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=18866

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.