Jump to content
Българският форум за музиканти

TormentorX

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    266848008

Profile Information

  • Location
    Шумен

TormentorX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. TormentorX

    Zoom 606?

    Търся да си взема някакъв ефект, и понеже един приятел има zoom 505 аз съм видял какво може това нещо (в смисъл, не е кой знае какво... но е прекалено добре за цената си) и мисля, че няма да згреша с един 606 примерно (мисля, че е така понеже ориентацията ми е към New метала, а 606 има страшно много ефекти към себе си, което е точно което търся) но... нямам представа колко точно пари струва и също и от къде мога да си купя. Казаха ми, че бил около 200 лева някъде.... и понеже съм от Шумен а тука няма от къде да си купиш смятах да отида до Варна понеже е най-близко... Ако може някои да ми каже име на магазин там където да има... и примерно сайт за да видя цени. Но и понеже съм леко ограничен с цената ако е повече от 200 лева трябва да търся нещо което да мога да купя и съответно да ми върши пак добра работа.... така де, сложна работа :-[ ... Ако някой може да ми помогне с малко съдействие ще съм благодарен. П.С. Ама то като цяло не е задължително да е zoom 606... аз просто и незнам много други марки... Просто ми трябва нещо с добър дистиржън и разни ей такива: Comp/Limit, Wah, Drive, EQ, Znr/Amp Noise reduction/Amp simulation, Mod/Pitch, Dly/Rev...
  2. Д4- шеста струна нали, и съответно, А3 пета.... или обратното... д4 пътва, а3 втора
  3. именно, това правя, но излизат адски много опции и не съм на ясно коя трябва точно да избера
  4. Търся програма която да му помага да настроя китарата си. Но ми е нужно тунера да има функция за настойване от "ре" примерно. Преди използвах тунера от Guitar FX box, но го използвах за класическа настройка, а сега ми трябва от Ре и незнам как да настоя тези неща тука: За това ако някой знае такава програма (или знае как да настроя Guitar FX-a) моля да ми съдейства. Мерси!
  5. Интересува ме дали има някакъв онлайн магазин от който да си поръчам и съответно направо да ми доставят ефект за китарата или трябва да ходя да търся някъде където просто се продават... и то става дума дали има българси подобен сайт? :think:
  6. Бях дочул от един приятел, че имало някакви такива програми които ти правят звука като включиш китарата си в компа все едно имаш свързан Distortion и разни други, само че не разбрах как се казва една такава... Рових рових но не успях да открия нещо което да ми свърши работа :wall: Моля ви за помощ
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.