maer Публикувано Ноември 12, 2016 Публикувано Ноември 12, 2016 Здравейте, предлагам на вниманието ви "пилотно демо" на една от песните от проекта " The Dead Captain"...Коментари, критики и всякакви мнения са добре дошли. https://www.youtube.com/watch?v=COpgrSmwFuQ 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 12, 2016 Отговорено Ноември 12, 2016 Ебаси,мислех,че някой пубер ще дрънчи дед метъл,а какво излезе - по моите представи- много добро,спестявам суперлативите. Цитирай
maer Отговорено Ноември 13, 2016 Автор Отговорено Ноември 13, 2016 Повечето от нас са били, дрънчащи дет метъл пубери, но по-несериозните мръднахме в страни Благодаря, че чу! Цитирай
bmo Отговорено Ноември 13, 2016 Отговорено Ноември 13, 2016 Много кефеща песен. А дори не слушам такава музика. Но нещо ми направи впечатление и затова преслушах и другите ти два клипа, които си качвал. Гласът ти е доста специфичен. И ако затова във всяка песен търсиш ниските тонове, масовката по-трудно ще те храносмила. Дори ако вземем това парче за пример - едно изпяване тип "Лимп Бизкит" върху същия инструментал би направило коренна разлика. Не че сега е лошо, но ако готвите албум и в повечето песни държиш така исото, аз лично трудно бих го изслушал до края. Иначе музиката е трепач. Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 14, 2016 Отговорено Ноември 14, 2016 Повечето от нас са били, дрънчащи дет метъл пубери, но по-несериозните мръднахме в страни Благодаря, че чу! не знам кои са повечето от нас,аз съм дедо вече,дрънчал съм стоунси и хард-рок,ма може би некой ден се усещат някои,че в едно парче трябва да има идея,а не чегъртане само. Цитирай
maer Отговорено Ноември 14, 2016 Автор Отговорено Ноември 14, 2016 Благодаря за положителното отношение!@ bmo и аз доста съм мислил по въпроса за ниския вокал - има своите предимства : веднага привлича вниманието,съдържа обертонове, които /според мен/ добре се "връзват" с акустични инструменти, въздейства особено на някои слушателки , но има и своите недостатъци : трябва да се записва внимателно, относително трудно се "изкарва" в микса, понякога на живо, трудно се озвучава, сравнително скучен е... въобще има още да се мисли и експериментира по въпроса и се надявам, за конкретния проект да изберем оптимален вариант,хем да е "дарк ъндърграунд" хем да е леко поп... @ hillbilly съгласен съм на 100%, то ако няма идея общо взето-няма нищо! Цитирай
iliev.p Отговорено Ноември 15, 2016 Отговорено Ноември 15, 2016 За албум винаги се налага сериозно преосмисляне как да звучат парчетата в него.Много често по време на записите идват нови идеи,те му казват аранжимент,една обикновена идея може да стане колосална. 1 Цитирай
Silver String Отговорено Ноември 15, 2016 Отговорено Ноември 15, 2016 Много ми допада! И въпреки противниците на подобен тип изказвания, бих казала, че парчето има много западно и модерно звучене ! Браво! Цитирай
tekst_po_poruchka Отговорено Ноември 18, 2016 Отговорено Ноември 18, 2016 Хубаво парче! Поздравления. Цитирай
Recommended Posts