yakiya Публикувано Януари 13, 2007 Публикувано Януари 13, 2007 Ще се радвам ако некой ме похвали...и няма да бия жената тая вечер. http://media.putfile.com/Metal-forever Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 Много! яко като цяло! Ако му се сложат едни стъбилни грухтящи вокали ши стане муцка! Рифовете за много яки, малко така ала шведско бие Забележката ми е че тва интро дет е се повтаря малко много пъти, става досадно по някое време ма иначе ако му туриш едно яко грухтене може са упрай де Цитирай
yakiya Отговорено Януари 13, 2007 Автор Отговорено Януари 13, 2007 ...ма тия идейки ги нафърлях за 1 час без никва подредба.Просто бех доволен,че мога да запиша най-накрая звук на комп-а , и си изсмуках от пръстите тея "рифчета"Ще изревъ некой кенибълски вокал скоро. Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 Радост неземна! )) Честита нова придобивка!!! А за парчето ... на мен ми бие повече на нек'ъв хард рок (или нек'во хеви; и двата стила са ми гадни Аре дано тая машина подпомогне музикалната индустрия в България somehow. )) Уаааааааааааааааааааааааааааа има ЕМОТИКОНЧЕ БАРАБАНИСТЧЕ!!!! . Евалаааатааааааааа! Цитирай
daniel.hristov Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 Абе парчето кефи, ама жената предлагам все пак да я набиеш Цитирай
jFog Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 Трепи!Ше треа да му намушиш е една весела част и ше стане шеснайси Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 ееее ЕВАЛА!! Усещам че скоро ще има нещо още по-тежко Много добре звучи!! М/у другото честита придобивка!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Лелеее И това от първия опит! Плаша се от мисълта какво може да направиш после Good on you , brother! Цитирай
Recommended Posts