Wolfheart Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Брях тука свирите та пушек се дига,ще взема и аз да плесна едно ама само време да имам. see ya Цитирай
Telerig Отговорено Януари 20, 2007 Отговорено Януари 20, 2007 Страхотни сте пичове! Всеки е забил уникално просто много се кефя...Коко благодаря ти много брат! Страшно ме изкефи тая скала за мен ще е огромно удоволствие да понауча още такива...нарочно не ти пиша ЛС защото мисля, че ще са полезни за всички които се кефят на тоя тип свирене. Цитирай
ultramega Отговорено Януари 20, 2007 Отговорено Януари 20, 2007 и аз бих бил благодарен ако има възможност да понауча повече за въпросните скали Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 20, 2007 Автор Отговорено Януари 20, 2007 Много се радвам,че ви е харесала(само това е по скоро фраза конструирана по дадена скала-в случая миксолидийски)като имам време ще гледам да врътна още 1-2(не искам да изглежда ,че се правя на даскал ,та няма да се увличхам). Цитирай
PlamenM Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 амм като ще правим шоу.. ето и моя вариант....добре че излизат такива джем неща, иначе електричката ще хване прах..поздравления на на всички дотук,фен съм на всичко джем-ци.. Блусченце Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 (Редактирано) Редактирано Януари 24, 2007 от kolio_k Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 Много готина жичка,кефи.Саунда е много истински Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 амм като ще правим шоу.. ето и моя вариант....добре че излизат такива джем неща, иначе електричката ще хване прах..поздравления на на всички дотук,фен съм на всичко джем-ци..Блусченце 'Баси случая! Евалата... Цитирай
PlamenM Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Много готина жичка,кефи.Саунда е много истински Благодаря , Кольо, радвам се саунда обаче по-фалшив не може да бъде - китара дето не е свирено на нея месеци ( и поради тази причина фалшивее), трета струна набързо заменена с комплект от акустична, ДИ бокс и у Амплитюба, първия блус презет който хванах , май се казваше ББКлийн )))) ( а и да се оплача при изцепките с пръсти по метални струни , счупих отдавна отглеждано нокътче на трети пръст и сега класическата не върви...) Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 (Редактирано) Аре на мелето... http://media.putfile.com/SRV-34 Убафци Редактирано Януари 24, 2007 от sa6tiat Цитирай
indy Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 (Редактирано) >>http://www.cmusicforum.com/dimitar/Sloppy_Blues.mp3 Извинете за закаляното свирене /excuse me/...пробвах един саунд...а и не съм свирил от 2 седмици поради тъжни причини<< Ооо, да! /нямам думи/ Редактирано Януари 25, 2007 от indy Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Аре на мелето...http://media.putfile.com/SRV-34 Убафци I. Не чувам бека и II. Що се ебаваш? Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Какви магарии пак сте свършили,не ви е срам Мноого яко!Евала на всички! Владо Цитирай
synchu Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Айде след като колегите разкъртиха, разораха, разбиха кочината и пометоха, да свършим грозната работа на метеното: Ей го те го на го Цитирай
Recommended Posts