Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 191
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

със сигурност имаше какво да се научи, но нивото беше читалищно. в никакъв случай не отговаряше на претенциите, което създаде изключително погрешна представа в участниците и публиката, и е поредната малка причина музиката в БГ да е една голяма шега, както се каза в една друга тема.

предполагам, че новите издания на Мюзик Айдъл и Стар Акедъми ще са подобна картинка, но какво да правиш - това е целта - да се излъже народа и да се намерят поредните некадърни "звезди".

поздрави

Петър

Редактирано от kitaratapesho
Отговорено
Имаше какво да се научи и от Стар академи - хайде не се правете на богове, че някак става смешно.

Аз го гледах стар академи и ми хареса , щото не бях гледал подобни предавания рпеди това. Имаше добре певици (и 1 певец),

обаче имаше и някой дето се чуда как са ги пуснали там.

Спомням си за една гневна мацка с черна коса, дето пееше супер фалшиво на концертите...

Отговорено
Аз бих участвал. Идеята ме радва, а и ми се струва, че няма да е чалгаджийска история :D

Е как няма да е чалгаджийска,като дългия селяндур ще е шефа ?

А и не забравяйте ,че ще е конкуренция на Стар Академи - в БГ по какво се конкурират предаванията - по това колко простотия има...... :wacko:

Отговорено (Редактирано)

АААААААА да не съм ви чул да ми плюете предаването :wacko:

Знаете ли че съм се подложил на строг тъмничен режим и тичам по 5 км на ден за да вляза във формата. :D

Супер се кефя че ше се конкурират в такъв тип продукции телевизиите щот така сред плявата ше се появи нещо добро.

А както се знае тука сме най-добрите, така че аре на черешатааааааааааааа :P

По красиви сме от Бой Джордж, по-гласовити от Джордж Майкъл, а лично аз съм по-космат от Фреди и по-дебел от Елтън Джон :D

Ше се превърне в музикант.орг шоу помнете ми думата

Редактирано от Caruso
Отговорено

Не е само плюене. Във всички масови зрелища винаги има кални номера, които след това не ги признават защото много им се иска да ги е нямало и да ги забравят

@Карузо, а така,

така си даваш кураж.

Отговорено

Изобщто не им пука за никакви кални номера единствената цел е да се задаржи вниманието на драгия зрител с цената на сякакви средства!И става дума само и единствено за ПАРИ! А и оня "дългия селяндур" както каза eL_NinYo е безкруполно нагло говедо.

Отговорено

Съгласна съм с колегата по-горе!Между другото ако на някой му пука как ще изглежда отстрани,може да се окаже доста разочарован,защото няма да се погрижат за вашия имидж,даже напротив! Ще използват най-компрометиращите моменти за ваша сметка,само и само да му е интересно на зрителя.А и никой няма да ви позволи да изглеждате "звездно",просто няма сметка от това.

Но пък човек трябва да ври и кипи в такива ситуации ,за да стане по-голям непокист и да не хвърчи в облаците.

Все пак успех,най-важно е човек да се пребори със себе си!

Отговорено
Ще използват най-компрометиращите моменти за ваша сметка

Точно това не мисля, че ще се случи. Разликата между това шоу и академията е в това, че тук не се набляга на това, кой кога е пръднал докато репетира. В общи линии като между Големият брат и Оцеляващ. Последния в никакъв случай не бих нарекъл чалгадажийски за разлика от конкуренцията. Естествено е, че целта е да се задържи вниманието на уважаемия зрител, но мисля, че няма да го правят чрез просташки изяви. Поне за сега от всичко, което виждам, така ми изглежда.

Отговорено

В единствените 2 епизода от нашия Сървайвър,които гледах(фен съм на състезанието и го следя от няколко години - българското няма нищо общо с останалите...) се показваха само силиконовите цици на някаква чалгаджийка-лигла....Та - нека го видим "Идола" :greenball:

Отговорено

Даммм... Имах известни надежди, че може този път да са "сготвили" нещо свястно, защото условието песните да се пеят без съпровод звучеше някак си... по-сериозно. Но уви! От това което попрочетох из други сайтове и това което пише тук, се убедих, че не си заслужава да се пробвам. Пък и след тази кампания, дето му организираха, представям си колко народ ще се изсипе :greenball: И все пак успех на всички, които ще ходят! :-(

Отговорено (Редактирано)

Да! Ще има разлика между Мюзик айдъл и Стар Академи,но аз нямах предвид Стар Академи....

Предлагам на всички, които ще участват в Мюзик Айдъл като мине, да споделят какви са им впечатленията.

Е ,ако някой е подписал договор,ще трябва да се съобрази с него и не бива да разпространява всякакви неща:)

Редактирано от alis
Отговорено
От това което попрочетох из други сайтове и това което пише тук

Какво си прочел из други сайтове и какво пише тук (и кое е тук)?

Не се заяждам. Просто не разбирам.

Отговорено
Имаше какво да се научи и от Стар академи - хайде не се правете на богове, че някак става смешно.

Аз например научих, че кръчмарското брейк он тру на дорс требе да е от ре, щото от ми било високо...

па мое да не сме богове, ама се един дорс ше изкараме