7thString Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Абе в много голяма степен е прав, аз бях направил тема относно тва явление. Много голяма част от музикантите, особено начинаещите съвсем бързо се самоидолизират и единствения им душевен оргазъм е когато видят как по-слабите от тях са... по-слаби Цитирай
Tomov Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Не познавам много музиканти, и не знам от личен опит. Но съм като че ли склонен да вярвам, като знам нашия манталитет. За Съжаление... Аз още се уча, както и много от хората тук. Затова нека да не се натъкваме на такива самоидолизирани екземпляри и да бъдем отзивчиви към тези, с по-малко опит от нас. Цитирай
gyul_79 Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Пълен фарс момчета и момичета , голяма лъжа .... ходих, гледах, слушах и участвах и .... пълно разочарование .... Другият път да го нарекат ВИЗИЯ АЙДЪЛ , че по ще му приляга , защото сегашното минава и заминава покрай МЮЗИК АЙДОЛ-ите Цитирай
джани Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Пълен фарс момчета и момичета , голяма лъжа .... ходих, гледах, слушах и участвах и .... пълно разочарование .... Другият път да го нарекат ВИЗИЯ АЙДЪЛ , че по ще му приляга , защото сегашното минава и заминава покрай МЮЗИК АЙДОЛ-ите Ееейй, много ни бива да се гаврим.. Ако погледнете от добрата страна - идеална възможност за всички състави и съставчета да видят накуп тези, които искат и могат да пеят и да си подберат някой и друг нов солист. Накуп толкова мераклии и хора с и без възможности няма да намерите, или да повикате амбициозно и старателно да ви попеят, ако щете да се сдерете, не можете да съберете. Според мен, каквото и да се гаврите, шоуто си върви, а покрай него се изнизва и тази изключителна възможност за много от вас. А които толкова пък го подценява, ами нека да направи по-добър вариант!! Демокрация е - няма забрани! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 http://www.sibir.bg/index.php?page=videoAl...mp;VideoID=9866 Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Пълен фарс момчета и момичета , голяма лъжа .... ходих, гледах, слушах и участвах и .... пълно разочарование .... Другият път да го нарекат ВИЗИЯ АЙДЪЛ , че по ще му приляга , защото сегашното минава и заминава покрай МЮЗИК АЙДОЛ-ите Галя,ако беше стигнала финалните групи по 8,щях да гласувам за теб н-пъти,защото съм те чувал и виждал как пееш,и с ръка на сърцето мога да кажа,че ти можеш в пъти повече от повечето финалисти/ки.За мен този конкурс си е истински фарс откадето и да го погледнеш.Жалко,наистина жалко... Цитирай
ronia Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 (Редактирано) Дони направи комплимент на една девойка, като я попита защо е предпочела да пее с микрофон на стойка, а тя не знае. Да не би журито да й е виновно, че тя няма идея какво прави, като застава пред хората? Редактирано Март 15, 2007 от ronia Цитирай
alis Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Журито е право за много неща,както и неадекватно за други...някои техни изказвания може и да са нарочно-за да дразнят участниците,да ги провокират и незнам още какво,но истината е че справедливост няма да намерите в това шоу.Всичко е пари които се правят на гърба на участниците..То и извън шоуто не е нещо по-различно само дето човек поне може сам да си гради имиджа,а не някой да му го изгради както той намери за добре..Битката за успеха е много голяма,дори и да си супер талант- не е достатъчно,искат се още много други качества за съжаление.Почваш с мисълта че си талантлив,после виждаш че трябва да натрупаш опит,после виждаш че трябва и да хващаш око,после идва най-голямата борба..трябва да се пребориш с лицемерието,конкуренцията,трябва да си част от хората които по принцип ненавиждаш,да устоиш на всички провокации и предизвикателства.Накрая виждаш че самия ти си се променил и вече тръпката не е същата както в началото ,когато си започнал. Като гледам Мюзик Айдъл виждам две позиции-на хората които са успели по някакъв начин и на тези които тепърва им предстои борбата.Сами виждате колко се разминават двете неща,но това е неизбежно.Едните са отегчени и имат един мироглед,другите са супер наивни(което не е лоша черта, ами напротив!Но за съжаление това не им върши работа).И така се получава големия сблъсък между двата мирогледа. Няма успели таланти заради таланта им само. Цитирай
brysnaria Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 (Редактирано) ^^ браво браво Наистина само с талант неможе, но то е логично. Ако си мързелив или несериозен няма как да си изявиш таланта. За да си звезда трябва да имаш талант , да се изправиш пред хората и да им приковеш вниманието , и да не им позволиш да мислят за критики , за външен вид или за нещо друго ,а само за музиката, а за това се иска не само музикален талант, ами и още нещо Например аз не бих харесал някой дето пее вярно, но толкова внимава да не изфалшивее и да не направи някаква грешка , че изглежда все едно от това пеене зависи живота му, а бих харесал някой който ме откъсва от реалността, вкарва ме в света и атмосферата на песента си и после пак ме връща в скучния свят и ми оставя само хубави спомени ,дори да е имало фалш Редактирано Март 15, 2007 от brysnaria Цитирай
AorA_Bass Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Сега да стискаме палци за Васко от Сливен..аз ще пращам утре смс-и Цитирай
7thString Отговорено Март 15, 2007 Отговорено Март 15, 2007 Ама то туй с смси ли било... начи пълна тъпня Цитирай
ronia Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 То и извън шоуто не е нещо по-различно само дето човек поне може сам да си гради имиджа От известно време и мен ме занимава този въпрос. Не знам доколко съществува някакво право на избор - освен правото да си останеш ъндърграунд завинаги. Гледам разни талантливи млади хора и ми дожалява, защото не мога да видя хубавото, което ги очаква. Странното е, че в България в момента някакси няма интерес към оригиналното, което един творец може да предложи. По-скоро усещам досадното и демотивиращо желание на хората да му казват какво ТРЯБВА да прави и постоянно да му диктуват формулата на успеха, все едно всеки това гони. А то изобщо не е така, ако говорим за истинските неща и хора. Цитирай
yotzzo Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 (Редактирано) на кастинга за мюзик айдъл НАРОЧНО са подбирани некадърни певци.Няма майтап.такава им е била концепцията.няма смисъл да коментираме като музиканти... Редактирано Март 16, 2007 от yotzzo Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 мюзик айдъл съкс!!! Ъндърграунд форевър! Цитирай
dinox Отговорено Март 16, 2007 Отговорено Март 16, 2007 То и извън шоуто не е нещо по-различно само дето човек поне може сам да си гради имиджа От известно време и мен ме занимава този въпрос. Не знам доколко съществува някакво право на избор - освен правото да си останеш ъндърграунд завинаги. Гледам разни талантливи млади хора и ми дожалява, защото не мога да видя хубавото, което ги очаква. Странното е, че в България в момента някакси няма интерес към оригиналното, което един творец може да предложи. По-скоро усещам досадното и демотивиращо желание на хората да му казват какво ТРЯБВА да прави и постоянно да му диктуват формулата на успеха, все едно всеки това гони. А то изобщо не е така, ако говорим за истинските неща и хора. Мисля, че за американците важи в пълна сила, но при нас е подобно: Всички са удивително еднакви в стремежа си да да са оргинални и различни! Всяко чудо докато не го хване матрицата... А матрицата е пазара - той определя! На мен ми се иска да се харчи това което харесвам защото ще има повече от него, но пазара казва друго... Даже и тези които коментираме в Мюзик Айдъл са продукт на матрицата. Мислите, че ако дългия бездарник няма рейтинг някой ще го търпи да крещи всяка вечер по телевизията... Не е възможно 3.5 милиона да искат и да плащат за чалга и в същото време да се харчи друго... Нещо повече! Това което се харчи най-много след известно време оказва пряко влияние върху това което харесвам... Не е възможно да бъде консервирано или да се развива независимо и неминуемо се изражда... И когато този с оргиналното не може сам да организира своята продукция е принуден да се обърне към тези които вече са се настанили в ложите. Или с една дума е принуден е да влезе в матрицата. Параграф 22 - за да имаш пари и да си позволиш да си оргинален трябва да си в матрицата! Сигурно има изключения. Аз лично се надявам да са много изключенията, а най-добре ще е ако изобщо не съм прав! Цитирай
Recommended Posts