olygofren Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 (Редактирано) Според мен тази кирилица е нещо като plug-in към форума и вероятно няма удобна възможност за настройка на default стойността. Затова я няма в настройките на профила, тя просто е написана от българи самодейци и понеже тоя модел форум има възможност за добавяне на допълнителни модули, просто е сложена и това е положението. Ако някой разбира PHP, да погледне. Редактирано Януари 12, 2007 от olygofren Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Оправих дифолтната стойност да е OFF и пратих на Рафо, но не знам кога ще го сложи. Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Като цяло стария повече ми харесваше тоя нещо се бави, червеното беше много по-добре. Цитирай
olygofren Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 Като цяло вече е късно за downgrade, а и предполагам няма как да стане, без да се изгуби всичко от форума. Миналото си е минало, трябва да има нещо да си спомняме и да въздишаме по него. Давайте смислени и конструктивни забележки. И за скина 100 пъти говорихме нагоре, ама кой да чете. Хем съм написал изрично да се чете, за да не се повтаряме. P.S: Не е насочено само към Mark Avrelii. Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Ти май взе да ми правиш много забележки А? Или нещо съм се объркал? Цитирай
musicman Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Успокойте се малко. Относно кирилицата вече би трябвало по дефолт да е изключена. Ако на някой му е включена да изрие кукитата от форума и да се пробва пак. Има и още няколко подобрения. Да се надяваме, че няма да излиза повече IPS error. Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 При мен се наблюдава един Javascript error - "'ipb_global_lang' is undefined" когато поствам отговор. Вероятно това води косвено до не работещи бутони за вмъкване на картинка, линк и т.н. Някой друг има ли такива наблюдения? пс. браузърът ми е Internet Explorer 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr Цитирай
olygofren Отговорено Януари 17, 2007 Автор Отговорено Януари 17, 2007 Да, определено на моменти не работят бутоните за вмъкване на разни работи. Цитирай
vhcs Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 всичко си бачка екстра ... стига мрънкочи Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 (Редактирано) ^ Целта ни(ми) е да помогнем на Рафо с информация, а не да мрънкаме. При теб работят ли бутоните за вмъкване на снимки и на линкове? За мен лично тези два бутона са доста важни. Редактирано Януари 17, 2007 от niki123bg Цитирай
vhcs Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 ^ Целта ни(ми) е да помогнем на Рафо с информация, а не да мрънкаме. При теб работят ли бутоните за вмъкване на снимки и на линкове? За мен лично тези два бутона са доста важни. Всичко си бачка - виж си JavaScript настройките. Аз съм дори с Mozilla и всичко е на 6. Ако чак толкова го закъсаш трескай BBCode той се парсва екстра от тоя форум тул относно мрънкането .. майтепех се Цитирай
niki123bg Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 (Редактирано) Проблема не е със Javascript-a при мен, а с българският език на форума. Изглежда във файловете за български език липсват преводи за "Please enter the URL for this image" "Please enter the full URL" Търсят се преводите за тях в масива ipb_global_lang и понеже не се откриват това води до грешка и съответно вмъкването на картинка и на хиперлинк не работят. Когато форумът е включен на English си работят нормално. пс. Иначе новият форум е супер - страшно ме кефи като функционалност. Редактирано Януари 17, 2007 от niki123bg Цитирай
vhcs Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Проблема не е със Javascript-a при мен, а със с българският език на форума. Изглежда във файловете за български език липсват преводи за "Please enter the URL for this image" "Please enter the full URL" Търсят се преводите за тях в масива ipb_global_lang и понеже не се откриват това води до грешка и съответно вмъкването на картинка и на хиперлинк не работят. Когато форумът е включен на English си работят нормално. еми треснете 2 реда превод и готово ... тия дето са програмирали форума са си оставили май ръцете. Обиковенно ако някой стринг не се намира трябва да се взима от дефоулт пакета на езика ... тикви, мислят със задните си части като програмират. Цитирай
olygofren Отговорено Януари 17, 2007 Автор Отговорено Януари 17, 2007 Абе като цяло има проблеми в превода, обаче този специално води до гаден ефект. Цитирай
musicman Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 В крайна сметка се оказа бъг на софтуера. Сега го закрепихме временно но съобщенията са на английски. Цитирай
Recommended Posts