olygofren Публикувано Януари 9, 2007 Публикувано Януари 9, 2007 (Редактирано) Знам, че ъпгрейда едва ли е съвсем довършен, но предлагам тук да изброим кой каквото е забелязал, че не е наред в новия форум, за да не забрави musicman нещо. Ама моля ви се, четете по-нагоре кой какво е писал, да не се повтаряме и да не заливаме човека с едно и също. Почваме: - скина и езика. Искам си червения форум, или поне тия гадни иконки за нови мнения, боднати теми и т.н. да станат някакви по-нормални. Из нета има няколко места с free скинове за IPB, а езика тук; - смайлитата; - проблемите с кирилицата при някои. Засега това се сещам. П.П: Ако има нещо нередно в тая тема, разкарайте я, ама си викам "дай да помогнем на човека". Редактирано Януари 9, 2007 от olygofren Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 1.: Изчезнаха ни снимките в профилите - не, че много хора имат, ама ако трябва (няма да се връщат), казвайте да си ги слагаме пак! 2.: Нещо с пускането на линк не се оправих... 3.: Бръм-бръм-бръм! Цитирай
Katsko Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 иконките и част от снимките по старите мнения ги няма, особено с иконките е странно. иначе като цяло бави да му се не види ма затова сам съм си виновен с насрания си нет.иначе много хора са фенове на класическия червен скин ако има начин да го има като опция ще е супер!!! Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 И аз съм за червения скин. Причината е че банерите ми бъркат в очото с дизайна си, а преди ми минаваха ей тъй Цитирай
olygofren Отговорено Януари 9, 2007 Автор Отговорено Януари 9, 2007 Я, има файда от темата... вече имаме български. Избира се от най-най-отдолу на страницата, ако някой не знае. Пак там можете да проверявате кога ще има други скинове. Благодарско, много ме нервираше тоя английски като си бях свикнал с родното. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 поздравления на ръководството за ъпгрейда единствените ми забележки са: 1. скина - наистина е някак....хм....абе червения си рулираше 2. емотиконките - преди бяха изкарани всичките в шаблона за пускане на мнение а сега само малка част и ползването на другите е неудобно - изисква специално да се търсят и да скролваш Цитирай
fluti Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Още нещо - не знам дали е от иконките, но преди в основния изглед се виждаше в кой раздел има нови мнения и в кой - не, това беше много удобно. Цитирай
olygofren Отговорено Януари 9, 2007 Автор Отговорено Януари 9, 2007 От иконките е - сега едните са мазно сини, а другите са малко по-малко мазно сини. Иди го разбери. Bad news - доколкото търсих, стария скин няма версия за IPB 2.2.x. Сигурно ще трябва друг, или ще си останем с този. Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Този скин е готин, аз и преди си бях на нещо подобно на него Един глас от мен за него. Обаче нещо иконите се сменят през 15 мин. Тези в главния изглед пред отделните форуми веднъж са квадратни, след това са кръгли, след това тези за мненията веднъж са готини мазни писъмца, след това едни по-грозни, не знам какво става. Но най-дразнеща ми е тая кирилица, която по подразбиране е включена на фонетична и нещо ми се ебава. Може ли по подразбиране да е "OFF", за да може 80% от хората, дето си имат кирилица да си работят нормално, а пък когато някой няма, да си пуска вградената на фонетик? Цитирай
alexthegreat Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Аз пък се чудя дали не може да има пак онези удобни бутони или каквото там е "маркирай раздела като прочетен". Много ми помагаха да знам докъде съм стигнал с четенето и къде има нови теми. Мерси. Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Абе сега се убеждавам, че точно тази модификация на скина с квадратните икони в главния изглед и с тези папки, а не писма, са супер неудобни. Нищо не може да се разбере. До преди един час си беше същия скин, но с по-готини икони и цветове, не може ли да го върнете? Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 (Редактирано) абе нз дали е от форума или от моя комп. ама имам проблеми с ю ес езика примерно това би трябвало да е ника ми- №РРІРРРР‘РРР, а това- името ми с големи букви- ’•’–° малките излизат само като Р, независимо коя буква натискам, както се вижда по- горе едва си влизам в профила ЕДИТ: абе май е от форума, защото без проблеми си влизам на други места... Редактирано Януари 9, 2007 от TheDreamGirl Цитирай
fluti Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Аз пък се чудя дали не може да има пак онези удобни бутони или каквото там е "маркирай раздела като прочетен". Много ми помагаха да знам докъде съм стигнал с четенето и къде има нови теми. Мерси. Това и сега го има - горе вдясно има бутон "Опции" Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 абе нз дали е от форума или от моя комп. ама имам проблеми с ю ес езика примерно това би трябвало да е ника ми- №РРІРРРР‘РРР, а това- името ми с големи букви- ’•’–° малките излизат само като Р, независимо коя буква натискам, както се вижда по- горе едва си влизам в профила ЕДИТ: абе май е от форума, защото без проблеми си влизам на други места... еми изключи кирилицата на форума Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Това с иконите се оказа, че просто е от кеша на браузъра ми, който пази едновремешните. С други думи новите са гаднички, ама ще трябва да се свиква. Но открих нещо много гадно - когато се разглежда профилът на даден човек, може да се видят неговите теми и постинги, само че се предлагат последните няколко, колкото се събират на екрана и толкова. Никъде няма скролер или линк със следващи страници, поне аз не намерих. А така е тъпо, защото понякога това е единственият начин да намеря нечия стара тема Цитирай
Recommended Posts