dvasev Публикувано Септември 13, 2016 Публикувано Септември 13, 2016 Здравейте , как да свържа електрическа китара към лаптопа windows 7 свързвам директно към слушалките , друга букса нямам.Пробвах на настолния компютър там става , но на лаптопа не.Ако имате някакви идеи моля да споделите. Китарата е нисък клас SST611-BK. Благодаря. Цитирай
Heartman Отговорено Септември 13, 2016 Отговорено Септември 13, 2016 Обади се на Бил Гейтс...майтапя се. Няма да стане във входа за слушалките, защото по някаква причина той е ИЗХОД. Не знам как става на компютъра, предполагам,че там не го пускаш във изхода за слушалките. На лаптопа трябва да имаш някакъв вход(line in) и после ASIO4ALL драйвера, за да ти намали латенцията и вече някакъв софтуер за да звучи както трябва. Най-добре е да имаш външна звукова карта, в която да включиш китарата и от там в лаптопа. 1 Цитирай
lyu_records Отговорено Септември 13, 2016 Отговорено Септември 13, 2016 Да започнем от начало, първо защо ти е необходимо да свързваш китарата с лаптопа Windols 7, какво възнамеряваш да правиш? Цитирай
dvasev Отговорено Септември 14, 2016 Автор Отговорено Септември 14, 2016 Обади се на Бил Гейтс...майтапя се. Няма да стане във входа за слушалките, защото по някаква причина той е ИЗХОД. Не знам как става на компютъра, предполагам,че там не го пускаш във изхода за слушалките. На лаптопа трябва да имаш някакъв вход(line in) и после ASIO4ALL драйвера, за да ти намали латенцията и вече някакъв софтуер за да звучи както трябва. Най-добре е да имаш външна звукова карта, в която да включиш китарата и от там в лаптопа. Благодаря! Цитирай
ikonomec Отговорено Септември 14, 2016 Отговорено Септември 14, 2016 Здравей колега, трябва ти out или така наречената синя букса/вход. На лаптопа ест. нямаш такъв. има кабели за китара, които завършват с USB виж си серията на порта и ако е ок може така директно. Пак ще трябва софтуер де. иначе най-добрия вариант е да си купиш външна звукова карта USB. Там цените варират между 20 лв. и 2000 лв., в зависимост какво точно търсиш. Цитирай
dvasev Отговорено Септември 14, 2016 Автор Отговорено Септември 14, 2016 Здравей , поръчах това нещо утре ще вида дали става за нещо. Цитирай
therealbadmadafaka Отговорено Септември 15, 2016 Отговорено Септември 15, 2016 Дано не съм прав, защото се изказвам без да съм пробвал тази джаджа, но си мисля, че тая работа не става с 20-30 лева, колкото май струва това. Ако се разровиш в нета може да срещнеш много недоволни от латенцията на интерфейси за по 200-300+ лева... Има едни кабели на Alesis, които представляват на практика същото - от едната страна е USB, а от другата жак за китарата (без копчета, без екстри, дизайна създава впечатление, че си е прост кабел с несъвместими накрайници). Мой познат ми демонстрира преди време такъв на средномощен компютър (в смисъл, че не е някаква мега машина) и се справяше доста добре с "Гитар Риг". Мисля, че струва около 100-тина лева, но не знам колко лесно намираемо е - това в случай, че не стане с показаната джаджа. А по принцип "правилния" начин започва с интерфейс за поне 250-300 левчета и нагоре. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 15, 2016 Отговорено Септември 15, 2016 Има на половин цена употребявани съвсем ставащи интерфейси. Но да, за 20-30 лева си е абсурд... Цитирай
Recommended Posts