Jump to content
Българският форум за музиканти

Имам нужда от помощ !


mrtoi

Recommended Posts

Може би въпросът за някои от вас да е елементарен, но за мен това е проблем, и за това моля, ако може някой да ми помогне! Когато си включа китарата директно в компютъра, без никакъв ефект, чувам звука нормално, без никакво закъснение. А когато включа по-късно от компютъра ефект "Гитар Риг" на фирмата "Нативе инструментс", започвам да чувам звука от тонколоните със закъснение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми имаше някъв драйвер против латенция

който беше споменат в форума

 

казваше се "asio4all"

потърси го

Редактирано от SHARO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С каква звукова карта си? Aко си с вградена карта на дъното, или някоя 20-левова звукова карта, asioforall има 10% шанс да ти оправи латенцията, но не и ужасния звук и шума на конверторите в тези карти. Като абсолютен минимум, си вземи едно Creative Audigy, за да свириш със приемлив звук. Картата не е професионална, но шуми поне десет пъти по-малко, има по-трудно чуваеми изкривявания, и в общи линии звучи добре за целта, за която ще я използваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятел,да смятам ли,че не разбираш от дума?! Като ти затворят и преместят в "Кошчето" темата,не се ли подразбира да не пускаш дословно същата отново ?!

 

Хващай се да четеш,ако толкова живо те интересува - има ДОСТА изписано по този въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.