bobalan Публикувано Януари 5, 2007 Публикувано Януари 5, 2007 с парчето си Видение ще участваме на Евровизия 2007. Искаме да ви го подарим предварително, както и да чуем мненията Ви за него. Поздрави - Балканджи Цитирай
BlackCorsair Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 ам Хубава Песен - оригинален стил - ама "Евровизия" SUCK ! Успех все пак де! Цитирай
vhcs Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Здрасти, "Видение"- яко е и кефи и дори вокалите са яки щото по принцип нещо не се кефя много на ваши парчета само заради вокалните партии - най-вече мелодията.... ама това е въпрос на мой личен вкус (казала маймунката и си облизала дупето) УСПЕХИ И СТИСКАМ ПАЛЦИ !!! Поздрави Цитирай
musicman Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Много хубаво парче, обаче за евровизията според мен ще ви трябва някой хит. Имам в предвид Топлата Вода естествено !! Шегувам се! Сериозно, що не пробвате с "9 години" или "Извор студен" ? Цитирай
bobalan Отговорено Януари 5, 2007 Автор Отговорено Януари 5, 2007 не може, те са въртени до скъсване преди датата 1.10.2006, което е част от регламента Така че - Видение Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Чудесна песен , някак си звучите си на името дето се вика. Дано ме разбрахте ! Браво ! :guitar: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 с парчето си Видение ще участваме на Евровизия 2007. Искаме да ви го подарим предварително, както и да чуем мненията Ви за него.Поздрави - Балканджи Абе no offence...ама нямаше ли някакво право, че песните не трябва да се пускат в публичното пространство преди конкурса Цитирай
Katsko Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 с парчето си Видение ще участваме на Евровизия 2007. Искаме да ви го подарим предварително, както и да чуем мненията Ви за него.Поздрави - Балканджи Абе no offence...ама нямаше ли някакво право, че песните не трябва да се пускат в публичното пространство преди конкурса ми не, правилото е, цитирам: "Песните (текст и музика) не бива да бъдат комерсиално разпространявани или публично изпълнявани преди 1.10.2006г. " Цитирай
IvanDTr Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Успех на "Балканджи". Желая ви го от сърце, защото конкуренцията ще е много силна (особена като се има в предвид, че и аз ще участвам ) Парчето е много хубаво, но ти го знаеш (аз ти го казах преди няколко дни). Надявам се като смеся мойто - утре- и аз да го пусна да се чуе. (Нищо не се знае. Може ние тук да сме му единствената аудитория, като се знае, че комисията е съставена отново от предишните дебелогъзи и мастити некрозлози) Цитирай
Katsko Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 дай да не псуваме по журито предварително, че току виж посещавали форума Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Ясно...значи не трябва ама преди 01.10...щото се сещам, че имаше нещо такова Ами айде успех...ако не друго поне е забавно на Евровизия Цитирай
Katsko Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 мерси на всички за пожеланията и пожелавам същото по 3 на авторите на собствени парчета или композиращите за други изпълнители от форума Цитирай
Recommended Posts