f1_sound Публикувано Януари 5, 2007 Share Публикувано Януари 5, 2007 Момци и моми треа ми пирамидален /дифузен/ дунапрен до закупя, за цените на Ауралекс се поинтересувах и не ме устройват, дайте идеи от къде мога да поръчам по тънко Р.С. От Пловдив съм но и фирми от други градове ме устройват ако ми дадете телефон или линк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Ето: http://www.di-tradebg.com/articles.php?ArticleGroupID=44 Да по-12341234000-ядя, че Ауралекс си струват парите и не случайно са Ауралекс Това по-горе е турско производство и на форма го докарва, но дори и като мат'риал, а и качества -> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Януари 5, 2007 Автор Share Отговорено Януари 5, 2007 synchu мерси и не се коси знам за качествата на Ауралекс, на мен този дунапрен ми трябва като декурация на една неизползвана част в студиото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Знам, че ти знаеш По-скоро за информация на останалите, които биха го прочели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 (Редактирано) Това по-горе е турско производство и на форма го докарва, но дори и като мат'риал, а и качества -> Не разбрах точно за "мат'риала" дали го одобряваш или не, защото преди време точно такива турски (тъмносиви) бях гледал в Пловдив и дори бях взел 1 квадрат за мостра, но точно мат'риала не ми хареса, въпреки че имаха и допълнителен слой от вътрешната страна, а и пирамидите бяха от най-нископрофилните...и пак си струваше доста... @f1_sound, къде точно се намираш в Пловдив да мина някой ден да видя как си декорирал помещението... Къде в Пловдив си видял Имаше една фирма на ул. "Хр.Данов" (срещу обредния дом), която внасяше продукти на тази фирма. Редактирано Януари 5, 2007 от yamaha Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Януари 5, 2007 Автор Share Отговорено Януари 5, 2007 Къде в Пловдив си видял Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Януари 5, 2007 Автор Share Отговорено Януари 5, 2007 yamaha студиото се намира в квартал Мараша до гребната база Почти е готово с малки изключения като климатик и декурация за красота Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 (Редактирано) Точно мат'риала не ми хареса и акустичния ефект от мат'риала. Плътността е доста по-ниска от на Ауралекс и е различен вид полимер, с относително съмнителни качества, по-скоро напомняш добре оформен дунапрен Освен това (по спомени) наистина най-големия размер пирамидки, който имаха е 5 см (2инча). Което общо взето за моите нужди беше малко. А и нямаха бас трапове. Редактирано Януари 5, 2007 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Януари 5, 2007 Автор Share Отговорено Януари 5, 2007 (Редактирано) Сега им се обадих и ми казаха, че имат дунапрен с размери 3-3-4 см на цена 13,41лв без ддс и 4-4-5 см на цена 15,35лв без ддс това са размери на пирамидата за1бр P.S. Иначе аз проблемите си ги реших като си поръчах от Една фирма от град Ловеч /има и представителство в София/ да ми нарежат дунапрен на пирамиди /фирмата има машини за това/ с голяма плътнос и височина на пирамидата 7,5 см, имайте в предвид че дунапрена от който изрязоха пирамидите е Белгийски и е с много добри звукопоглъстащи качества, не само на хартия, а и от опит ви казвам, че си върши работата чудесно и в крайна сметка пак излезна по ефтин от Ауралекс, но пак е скъп за нуждите за които ми трябва ефтиният Ако някой се интересува за фирмата да пише ще се разтърся да намеря адреса и телефона на фирмата Предлагат всякъква дебелина и плътност и имат възможност да горежат, на всякъкви форми Редактирано Януари 5, 2007 от f1_sound Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Сега им се обадих и ми казаха, че имат дунапрен с размери 3-3-4 см на цена 13,41лв без ддс и 4-4-5 см на цена 15,35лв без ддс това са размери на пирамидата за1бр Това на квадратен метър ли е? Защото цената е доста ниска...по времето, когато взех турската мостра квадратът беше към 28 лв./м2 пак за височина 4-5 санта....може би тези са някаква LE версия без допълнителния слой... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Януари 8, 2007 Автор Share Отговорено Януари 8, 2007 Това е цена на квадратен метър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts