Mladen Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Ами мечта за Fender Strat.!!!Също така, мн. ме кефи и ако имам пара следващата ми китара би била Gibson Les Poul, а ако става вапрос за гъзарщина 3-тата ще бъде Ibanez ала Joe Satriani!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Aз пък като стана многоо богат изкам да ми направят ей такава китара Сам съм си я драскал..то се вижда де...като няма какво да правя в часовете и си рисувам китари ... Малко е несъразмерна ма те майсторите ще си я доизкусурят ...нали за мечти говорим ... :inlove: Цитирай
lizardman Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Искам да свиря на някой от Washburn-ите на Dime Цитирай
TheRipper Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 некФо ESP EX 351 или нещо от сорта Цитирай
lyubenski Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Фендер Стратокастер от 70'те Вземи думата от устата. Цитирай
Firehouse Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Аз скромно ще заявя Ibanez RG370DX или JEM7 Цитирай
rotten_perish Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Fender Stratocaster тва е китарата Цитирай
alrock Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Мечтая за Fender Stratocaster или Gibson Les Poul или PRS или Musicman. Това са ми фаворитите в момента. Цитирай
voldemorus Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Ами аз лично си мечтая за някоя стара електричка - кремона дето да свири, ама никой не иска да се раздели с такава ..... Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Ами аз лично си мечтая за някоя стара електричка - кремона дето да свири, ама никой не иска да се раздели с такава ..... Аз не мечтая, но планирам един custom made RAN Jackson RR shape All maple natural finish, neck through, 1 Bridge EMG 81, Floyd Rose Original Какво повече му трябва на човек като мен.. Цитирай
SHARO Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 (Редактирано) аз мечтая за ЦЪК на Delonge китарата с най шумния възможен адаптер - гибсън дърти фингърс Редактирано Януари 8, 2007 от SHARO Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 Aз пък като стана многоо богат изкам да ми направят ей такава китара Сам съм си я драскал..то се вижда де...като няма какво да правя в часовете и си рисувам китари ... Малко е несъразмерна ма те майсторите ще си я доизкусурят ...нали за мечти говорим ... Може и да не се наложи да чакаш много. Има такава подобна изобретена вече и то за не много пари. Цитирай
Recommended Posts