Mar4enko Публикувано Август 17, 2016 Публикувано Август 17, 2016 Здравейте. Може ли въпросната джаджа - Classic rock примерно, да звучи прилично в пулта на централното. Идеята ми е в ресторант да се изсвири на китара нещо върху сингбек. До сега съм го правил с един Сансамп , ама е много шумен, голям и захранване трябва и т.н. Та - дали ще свърши работа по този начин? Поздрави ! Цитирай
musicman Отговорено Август 17, 2016 Отговорено Август 17, 2016 Джаджата е предвидена да се ползва със слушалки. От там нататък може много неща да се направят, но най-добре работи, като се ползва както е замислена 4 Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 19, 2016 Отговорено Август 19, 2016 Може,може и един овърдрайв пред него. Цитирай
PlamenM Отговорено Август 20, 2016 Отговорено Август 20, 2016 Отговорът е може и аз познавам един китарист който свири така. Въпрос на вкус е обаче дали ще ти хареса звукът, Цитирай
Mar4enko Отговорено Август 22, 2016 Автор Отговорено Август 22, 2016 Джаджата ми дойде и я пробвах. Найстина ще ми върши чудесна работа за каквото ми трябва - правим банкет самодейците, отивам при "оркестъра" ( клавир и певица), пускаме сингбек от флашка и аз изсвирвам нещо върху него. Леко и компактно.Оказа се че джаджата си има и дилей и реверб и хорус. Само дето е малко шумно с фендерските ми сингли ама като включих отпред ИСП дециматора и заспа ! Наистина гейна можеше да е още малко-по, но и така става- все пак говорим за класически рок. А още не съм го пробвал с Лес-пола. Може хъмбъкърите да подобрят нещата. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 22, 2016 Отговорено Август 22, 2016 бре,това е нов модел някакъв - с ефекти..аз съм с АС-30 амплъг - те ти как звучи с Гибсън ес-джи директно в компа - http://vocaroo.com/i/s1S6s8p3wl8f Цитирай
G.Varbanov Отговорено Август 25, 2016 Отговорено Август 25, 2016 (Редактирано) Взел си ISP Decimator, очевидно ти пука за тона ти, защо не вземеш и един читав преамп? Редактирано Август 25, 2016 от G.Varbanov 2 Цитирай
ikonomec Отговорено Септември 4, 2016 Отговорено Септември 4, 2016 Здравейте колеги, въпросните джаджи в Томан струват по 40 евро. Вчера се върнах от командировка в Босна и Херцеговина. Намерих музикален център там и тези усилвателчета бяха по 49 кинта. Имаше почти всички модели, като приятно се изненадах, че видях "Lead" серията, която я няма налична в Томан. Разликата е, че има delay ефект (освен gain). Така или иначе отдавна исках да си купя и си викам хайде, тъкмо идва с 33% дискаунт (да не говорим, че сам си го доставих до България). Пък и тоя delay колко ли да е delay... Е вчера като се прибрах изпробвах амп-чето. УАУ! Не съм очаквал такива резултати. Уникално качество и на звука, и на ефекта. Не дава да пипнеш струните с лявата ръка, камо ли с перцето. Останах много, много доволен. Имат още 14 броя от тази модификация на склад. Ако някой се интересува да ми пише на Л.С. имам колеги, които работят там (в града) и могат да съдействат за изпращането. Ако ми остане време днес, ще се опитам и да запиша нещо (има aux). 2 Цитирай
Mar4enko Отговорено Септември 5, 2016 Автор Отговорено Септември 5, 2016 до Iconomec Здравей.Въпреки че си взех Classic rock, за 49 лева съм готов да се включа за един Lead модел.Доколкото разбах от интернет:- жака не се върти - те не става за статокастер-не е проблем- има дилей - може ли да се регулира нещо по дилеяПоздрави ! Не ти работи меседжинга Цитирай
ikonomec Отговорено Септември 6, 2016 Отговорено Септември 6, 2016 Привет, наистина жакът не се върти, от 2-ра серия почва да се върти. Няма дисплей - откъм настройки има копче с 3 позиции - standby, on и FX (ефекта). Врътките са 3 - volume, tone и gain. Ще си погледна месенджера. Цитирай
iliev.p Отговорено Септември 6, 2016 Отговорено Септември 6, 2016 До Икономец И аз искам да се включа за една бройка,кажи как да ти дам парите? Цитирай
ikonomec Отговорено Септември 6, 2016 Отговорено Септември 6, 2016 Здравей iliev.p нека се свържа с колегите ми от Баня Лука, да видим как да им преведа аз на тях и да разберем изпращането как ще да е най-евтино и ще пиша тия дни. Цитирай
Mar4enko Отговорено Септември 6, 2016 Автор Отговорено Септември 6, 2016 Не дисплей - дилей питах. Сигурно това е ефекта - FX. Както и да е - пиши ме вътре. Цитирай
ikonomec Отговорено Септември 7, 2016 Отговорено Септември 7, 2016 Колеги, ще станат нещата. Моят колега ще си идва за празниците другата седмица и ще ги вземе. Поръчвам 2 - един за Mar4enko и един за iliev.p Като дойдат ще ви ги пусна по еконт или пък ако сте близо до Пловдив ще се видим да ги дам лично. 49 босненски марки са, което са 48,99 лв. Не знам защо, но нямам права да пускам лични съобщения, затова моля пишете ми в skype (kolins_ik888) или на мейл (kolins_ik@yahoo.com). П.С. за админите: поста ми не е с цел печалба, а услуга. Надявам се да не се третира погрешно. Mar4enko - доколкото усетих FX (дилея) се контролира с волумето + гейна донякъде (+ волумето на китарата нали). 1 Цитирай
Recommended Posts