NoSoul Публикувано Януари 4, 2007 Публикувано Януари 4, 2007 По принцип имено това винаги ме е дразнело - дява обява, но не и цена - да звъни на телефона. Знам че форума не е място за далавери и шики-мики, така че мисля че не би трябвало да е проблем да се приеме ново правило. Моля ви, забранете обявите без цени. Мн добре ви е ясно какво би станало ако няма прозрачност... Цитирай
7thString Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Абсолютно ЗА! Още малко и ще направят видеовръзка с кашон с капачки за "тука има тука нема" Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Аз също съм с две ръце за това но имам чувството че обявите ще намалеят на половина или ако не то ще се качат цените с цел достигане на желаното след евентуален пазарлък . защото необявяването на цена според мен се прави главно с идеята - повече пари . и понеже всеки от нас в различни моменти е ту продавач ту купувач не знам как ще се стигне до консенсос . няма как и душата в рая и ... кво беше нататък . Цеко Цитирай
fluti Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 (Редактирано) ...или поне да има явно наддаване Ще станем Българският и-бей за музиканти Редактирано Януари 4, 2007 от fluti Цитирай
olygofren Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Абсолютно мощно подкрепям предложението, дори съм склонен да отида по-надалеч - препоръчителния шаблон за обявите да стане задължителен и всяка обява, която не е оформена според него, да се разкарва. С изключение евентуално на снимките, защото не всеки има възможност да даде такива. Аман от обяви от типа на "prodavam - izgodno" със заглавие "golqma ofertaa!!!", ако мога така да се изразя. Цитирай
docc Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 И в момента е в сила формулирано в раздела правило,с обявата,да се поставя и цена.Още веднъж е посочено и в шаблон за пускане на обява.Останалото е въпрос на контрол(самодисциплина и модериране). Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Още нещо - мисля си, че подигравателните коментарите по цените също би трябвало да се трият. Те би трябвало да се оставят само, когато са средство за предупреждение(когато някой иска да измами купувача с безумна цена). Редовно се появяват коментари"ами то ново е почти толкова", което често прави артикулите непродаваеми. Според мен, тези неща стават с голям успех на ЛС, а ако никой не купи - продавача рано или късно ще се светне защо. Цитирай
musicman Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Да, въпрос на модериране е обаче модераторския ресурс не е неограничен. Относно тези неща съм леко резервиран защото тази пожелателна форма не се използва от никой, включително и от вас Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 (Редактирано) аз съм против - пълно е с кибици, които само чакат нещо, за да се заядат. почти всяка обява с цена е повод за нападки, подметвания и т.н. на моите обяви цени не слагам. нямам време да се разправям с чакалите бих бил "за" ако се предприемат строги мерки към гореописаните хора - това значи да се трият веднага всички техни нападки, но тъй като това е трудоемка работа, нека да си остане както досега. поздрави Петър Редактирано Януари 5, 2007 от kitaratapesho Цитирай
voldemorus Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Е кво ти дреме за кибиците, няма да те ухапят я? Знам аз за какво цени не слагаш .... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 (Редактирано) кажи и аз да знам ? за кибиците ми дреме щото превръщат темата в кенеф и само скапват шанса да се осъществи покупко-проджба. Редактирано Януари 5, 2007 от kitaratapesho Цитирай
voldemorus Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Хубу де, излъгах ....незнам що го правите тва бе хора? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 (Редактирано) заради точно ей такива вметвания като последните ти две и за това, което си вметнал излишно и никому ненужно в темата на TONY в раздел купувам-продавам. явно, че и цена да има пак може да се ръсят празни приказки. ей това е, което имам предвид за кибиците и чакалите. Редактирано Януари 5, 2007 от kitaratapesho Цитирай
voldemorus Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Е при положение че се продава добър продукт на нормална цена няма кибик на света дето може да развали сделка. В това че понякога наистина се продават боклуци и хората се опитват да предпазят начинаещи колеги няма нищо лошо. Цитирай
Recommended Posts