Jump to content
Българският форум за музиканти

звукът на "musicman"


ho6imin

Recommended Posts

Ами баща ми вика,че бил много хубвав звука на площада. :godbless:

Ма така като гледам... :godbless: Освен това не свирят ли всички групи с едно и също оборудване на концерта?Всмисъл не е всеки с к'вото си знае ами трябва да се нагаждат.+ че на БТР на единия яко му брумтеше кабела...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Младежи, саундчекът се проведе предишния ден, как очаквате, че би могло да има хубав звук? А относно Б.Т.Р....., не съм им фен, но съм присъствал на концерт, на който махаха глави и други стърчащи от тялото неща, тоест в никакъв случай не мога да се съглася, че са посредствени музиканти. Иначе всеки има правото на лично мнение, включително и да не ги харесва.

Наздраве :godbless::godbless:

Редактирано от Rubikon
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Две са причините - първо БНТ е наистина сбирщина от некадърници/не мога да си спомня професионално озвучено тяхно нещо/, а второ - БТР си е БТР - банда на ниво Читалище: с каквито и инструменти/апаратура да свирят, звукът задължително ще е като от евтин мултиефект+китара Кремона :godbless:

Да, и добре че си ти,та да ни просветлиш коя българска банда е сбирщина...Накъде без теб и без многобройните ти хитове...Не те знам,ама ако някога през живота се качиш там, където свирят БТР,когато видиш как хората пеят наизуст песните ти,когато забиеш с едни от най-известните музиканти-едва ли ще ти пука за някой такъв като тебе,дето от излишък на свободно време е решил да си прави гимнастика на пръстите,без да включи мозъка в съответната дейност :godbless:

Извинявам се за грубостта. :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям напълно мнението на Марк Аврелий. Мисля, че е най-малкото неетично да се нарича група като Б.Т.Р. - "сбирщина от некадърници". Не смятам, че когато една група не допада някому, тя трябва да бъде оплюта. :bravo::no:

 

 

По темата - Коя фирма внася Musicman в България, ако има такава? :godbless:

Редактирано от Rising_Force
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...браво на Mark Avrelii...тъкмо мислех да напиша нещо подобно...аман от комплексарщина...кога ще се научите че музиката не е "мистър по-по-най" с бате Енчо...и стига сте си мерили пишките...щото на тия дето свирят по големите сцени и младежите подрънкват песните им по купоните с кухарки със сигурност са по-големи...иначе и аз не харесвам БТР ама мога да проявя уважение най-малко към почитателите им понеже тази група обикновенно не се слуша от прости хора...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

БТР немога да кажа колко са добри,но музиката им определено се харесва и са малко хората в тоя форум,които когат да се похвалят,че са постигнали това което те са,но пък критици много...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

подкрепям Тони - от Ь Голям

 

колкото до двете еднакви китари - питах Славчо

що така аджеба - малко е глупаво с две еднакви китари

от кьм звуков спектьр

(обикновенно се тьрси - фендер -гибсьн - коренно противоположен спектьр)

настройваме се различно от усилвателите - беше отговора...

 

а покупката - без да сьм питал ми е ясна

БТР миналата година забиха много сериозно и достойно пред ДИЙП ПЬРПЬЛ

естествено както всички китаристи присьствали там (а и не само китаристи)

и те са били отвяни от Стив Морс - и силно впечатлени са си купили като неговата китара

просто и ясно

може да си го позволят - защото нивото им на работа, им докарва доволно количество пари .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оня, Големио, от Тото 1 теглене не жули ли с нещо такова на концерта им София?

Такива като него и Стив Морз могат да те откажат..

Обаче ние сме упорити, още повече в плюенето на някого.

Оставете БТР, само праха можем да им дишаме. Леле, толкова млади хора, а вече попили вечната българска черта - завистта.

:godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Две са причините - първо БНТ е наистина сбирщина от некадърници/не мога да си спомня професионално озвучено тяхно нещо/, а второ - БТР си е БТР - банда на ниво Читалище: с каквито и инструменти/апаратура да свирят, звукът задължително ще е като от евтин мултиефект+китара Кремона :no:

Да, и добре че си ти,та да ни просветлиш коя българска банда е сбирщина...Накъде без теб и без многобройните ти хитове...Не те знам,ама ако някога през живота се качиш там, където свирят БТР,когато видиш как хората пеят наизуст песните ти,когато забиеш с едни от най-известните музиканти-едва ли ще ти пука за някой такъв като тебе,дето от излишък на свободно време е решил да си прави гимнастика на пръстите,без да включи мозъка в съответната дейност :bravo:

Извинявам се за грубостта. :godbless:

Ако си фен на БТР именно в качеството им на "великолепни музиканти" - твоя воля!Мнението ми по този параграф е, разбира се, само лично мое!

Така че, ако съм те обидил с него - приеми извиненията ми!

Все пак, би могъл да четеш и малко по-внимателно: не съм нарекъл БТР "сбирщина" - това хубаво опредление се отнася до "специалистите" от БНТ.И двете думи са трибуквени, ама обозначават доста различни неща;-)

Без да блестят с качества на големи инструменталисти, БТР имат страхотни попадения плюс един велик вокалист .Напълно достатъчно за да са име в нашата музика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сти Лукейтьр си има негов си модел на мюзик мен

както и Петручи

както и Албьрт Ли - кьнтрягата

 

Еди Ван Хален - имаше аксис - но го спря и мина кьм Пиви

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям напълно мнението на Марк Аврелий. Мисля, че е най-малкото неетично да се нарича група като Б.Т.Р. - "сбирщина от некадърници". Не смятам, че когато една група не допада някому, тя трябва да бъде оплюта. :bravo::no:

 

 

По темата - Коя фирма внася Musicman в България, ако има такава? :godbless:

И към теб същия съвет - чети по-внимателно, за да не твърдиш доказуемо неверни неща.Нарекъл съм "сбирщина" хората от БНТ осигурили "озвучването" и държа на мнението си, просто защото няколко хлапета от техническо училище, маниаци на жива музика, със сигурност биха се справили по-добре от некадърниците, които орезилиха добрите изпълнители с дървения звук от площада!Връх в тази смешка беше "пробива" на няколко ФАЛШИВО припяващи гласчета, които трябваше да внесат атмосферата на "съучастие" от страна на публиката....

Абсолютен гаф, който се повтаряше в продължение на ЧАСОВЕ!

Що се отнася до БТР - без да имам високо мнение за чисто техническите им способности на музиканти/ нещо, което явно дразни феновете тук/, признавам техните хитове и свалям шапка на вокала им .

Надявам се, че така е по-ясно ;):D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ А ти четеш ли си, предишните постове? :no: :read:

Как така от "...банда на ниво Читалище...", изведнъж станаха за теб "...име в нашата музика..." :wall: Или бързичко разбра, че се изказваш, най-малкото, неподготвен :godbless:

Аман, от подобни безпринципни изказвания :bravo:

Редактирано от ivp
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Koki, съжалявам най-искрено, че не дочетох по-обстойно постовете и ти присвоих думи, които в действителност не си написал. Грешката е моя. Смятам обаче, че "звукът на евтин мултиефект+китара Кремона" определено съм го дочел :D и беше нормално реакцията ми да бъде такава. И не - аз нито съм ревностен фен на БТР, нито се дразня, че някои ги нарича по еди какъв си начин! Всичко опира до самото отношение! Аз мразя и не харесвам много групи, но всички те по един или друг начин са имена, които са допринесли за музиката и са успели да внушат нещо ново! Затова съм на мнение, че човек трябва да има уважание към тези хора, независимо, че не го 'кефят'. Ей, например, аз ненавиждам Слеш, ама, мама му стара, човекът си е звезда! Когато аз стана и пробия колкото него, на всички ще ви купя по една китара по избор! Затова го уважавам и ценя!

Това е причината да мисля, че не трябва да има такива изказвания като твоето първо и прочие... :no: БТР са едни от малкото родни рокаджии, които са успели на голямата сцена - евала им!

ТОЧКА ПО ВЪПРОСА И СТИГА СПОРОВЕ!

Ходете да свирите, а после бирата е от бате TONY! :godbless:

 

По темата за MusicMan:

 

Според мен това са един вид изискани китари и предполагам са бая солени откъм цена, но за сметка на това Кирчо от БТР каза, че са били бая удобни. По въпроса за различното темброво звучене наистина разликата я правят от усилвателите (не че виждам гениален смисъл в това). :bravo:

Редактирано от Rising_Force
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам и аз да кажа нещо по въпроса с БТР и се надявам наистина да се сложи край на тъпия спор, дали са добри музиканти, защото е пределно ясно, че са! Ми че те ако не бяха добри, нямаше сега разни завистници да се правят на интерестни и по-знаещи :godbless: Ако бяха някаква си там тъпа група, никой сега нямаше да говори за тях :bravo:

 

Значи...Всички гледате Наско...Ми да, той е най-великия вокалист в Бг, даже може да се мери спокойно с вокалисти от световен клас. Но замисляте ли се, кой е този, който му пише песните? Който му казва какво да пее? Този който е измислил десетилетните хитове на БТР? Не мислете повече...ще ви кажа. Това е така незнайният техен китарист Кирил Божков. Да е жив и здрав да пише все така железни парчета, като Когато няма любов, Дюн, Елмаз и стъкло, Играта...и много, много други :no:

 

Амин и Бог да е с нас, когато има толкова много завистливи говеда около нас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.