ronia Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 Явор от Гравити Ко. Белослава (и Бобо) Васил Найденов Петя Буюклиева като млади: Камелия Тодорова и Милена Славова Боб Марли Роб Бърч (Стерео Емсиз) Ейми Рей (Индиго Гърлз) Мадлен Пейру (Канада) Бебе (Испания) Амалия Родригеш (Потругалия) има и групи с разни вокалисти, чиито имена не знам, ама си ме кефят: Blue Cafe (Полша) Beautiful South Touch and Go Morphine Ojos de Brujo DePhazz Боже, още колко съм пропуснала (освен такива, дето вече сте ги споменали)! Цитирай
vane Отговорено Декември 9, 2006 Отговорено Декември 9, 2006 Да относно FREDDIE нещата са ясни, доколкото гледам - той е фаворита за момента на колегите съфорумци, за MICHAEL - също, дали го обичаме или не, той просто е много голям. Аз бях писал по темата, но наистина бях забравил Stevie Wonder освен него и Joe Cocker също си го бива; но има и още един звяр, за който комай никой не се е сетил, поне до където следих темата - а именно STEVEN TYLER - Aerosmith, напоследък се заслушах повече в творчеството на групата и трябва да отбележа, че такова животно също няма, така задира, такива лудници прави, с две думи - МНОГО ГОЛЯМ. Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Декември 9, 2006 Отговорено Декември 9, 2006 Ето ги любимците ми някои от тях не са споменавани досега може би са малко известни те са предимно от калифорнийските хард-рок-мелодични банди от края на 80'те: Jeff Scott Soto (Yngwie Malmsteen,Axel Rudi Pell,Steel Dragon това е тая измисленaта група на Zakk Wylde от филма Rock Star) ,Ray Gillen (Black Sabbath ,Badlands) , Jack Russell (Great White) ,Dave Meniketti (Yesterday & Today ) , Kevin Dubrow (Quiet Riot) ,Tom Keifer (Cinderella) освен тях разбира се David Coverdale и John Sykes незнам дали сте обръщали внимание как пее в 84 и 87 John Sykes страхотни бекинг вокали ,наскоро бях на концерт на Thin Lizzy възродени от него и той изнесе целият концерт ритъм,соло китари и вокали като пееше страхотно не по лошо от Phil Lynott направо останах смаян. Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 9, 2006 Отговорено Декември 9, 2006 (Редактирано) ^Абе, Фил Линът не гушна ли букета преди години?... Редактирано Декември 10, 2006 от MDFk Цитирай
docc Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 P.Lynott "си замина" отдавна...но T.L. си продължават(от време на време).J.Sykes е и основен певец(май) във всички банди в които е участвал,освен в W.snake.D.Meniketti също е и lead-китарист на групата и то сериозен.Преди много време(още преди 90-та)четох едно негово интервю в Guitar Player,в което даваше мнения/коментари(доста от тях - хапливи)за около 100-на известни рок китаристи.Това ме накара,да се поразровя тогава(Y&T не беше особено "чувана" група тъдява)и да се позапозная. От същия "отбор" певци,като изброените от @Demon_... е и Paul Shortino(Rough Cutt;Quiet Riot;Bad Boyz...).Беше ми направил впечатление навремето. Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 да той John Sykes си пее и в Blue Murder и в соловите му албуми ,Меникети вярно е голям звяр соли много добре освен че пее,а въпросният Пол Шортино не пееше ли част от втория куплет на тая песента старс дето Дио правил проекта леко резлив,дрезгав му е гласа ? Цитирай
docc Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 ^ Да - дрезгав и висок(в това парче). Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Дейв Матюс от Dave Matthews Band ми е любимия фронтмен в по-новата музика. И като тембър и като поведение. Много му симпатизирам на този човек Цитирай
futuro Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 вокала на Common Enemy,Tom Delonge от blink 182,вокала на American Nightmare,Мерилин Менсън и вокала на Deadstar Assembly. Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Jon Oliva-Savatage Zachary Stevens-Savatage,Circle II Circle Roy Khan-Conception Joey Tempest-Europe Joe Lynn Turner-Rainbow John Bush-Anthrax Robert Plant-Led Zeppelin Bruce Dickinson Jonathan Davis - KoRn Paul Stanley-KISS Peter Steel-Type O Negative Alice Cooper BON SCOTT Gus Chambers-Grip Inc Phil Lynott -Thin Lizzy Dave Mustaine-Megadeth Freddie Mercury-Queen Цитирай
Egon Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Ма Мъстейн вврно ли ти е любим певец? Ти ме убиваш А Блеки къде го бре? Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 ами да Мъстията ми е един от любимците.а за Блеки то се знае пишеми го в профила за него не е нужно да споменавам.знаех си че не трябва да пиша в темата любими певци,защото ще изпусна някои ето като си проверих кво съм писъл и съм изпуснал Tom Keifer-Cinderella,STEVEN TYLER-Aerosmith,от певиците Tina Turner,Doro,Tony Braxton,Whitney Houston,Beyonce,също тъка и мадамите от En Vogue.олееее много съм изпростял.ами да поне си го казвам.ами Egon бате в общи линии тва си ми любимите певци и певици.да се надявам че този път не съм изпуснал никои.аре до-скифффф Цитирай
echo Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 Sandra Nasic твърдо! Харесвам си гласа,но ако трябваше да си избера нечий друг,определено щеше да бъде на това изумително същество Иначе обожавам тембъра на Gavin Rossdale,Chris Cornell,Eddie Vedder,Brandon Boyd,Wes Scantlin,Skin... Български вокалии...ами на Димо от ПИФ гласът,например,определено ми топли душицата За това се сещам в момента Цитирай
mystnt Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Nick Brooks (It dies Today);Howard Johnes (Killswitch Engage);Jess Leach (former KsE,Seemless);Corey Taylor(Slipknot;Stone Sour) Цитирай
Recommended Posts