Jump to content
Българският форум за музиканти

futuro

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от futuro

  1. а лошо ли е ако палките ги използвам на обратно?И ако да какво?
  2. futuro

    Любими певци

    вокала на Common Enemy,Tom Delonge от blink 182,вокала на American Nightmare,Мерилин Менсън и вокала на Deadstar Assembly.
  3. помага ли витамин C на гласа? Забелязвал съм ,че след консумация на 3-4 кивита и след около 2-3 часа после гласа ми става доста по-силен
  4. а като части какво ме устрова за този стил? примерно колко барабана.. 2-3. И какви?..все ще си има някакви тънкости.
  5. благодаря,това ме успокои)))) значи ще трябва да посетя няколко урока за да не ги потроша,това няма да ми е проблем.Но парите са наистина проблем.Ще се радвам да знам за тези пари мога ли да купя най-важните части.Каса с няколко барабана и..Всъщност за хардкор пънк какво ще ми трябва?Какво е най-препоръчително?
  6. Здравейте,от доста време си мечтая за барабани и най-накрая реших,че трябва да си купя.Всъщност можеби всичко започна преди 4-5 години в 6-и клас от училищната скука.Открих ,че тропането е особено приятно.После започнах да правя странни ритмични движения с ръцете и колкото повече минаваше времето толкова повече се вманиачавах..Сега съм толкова запален и надъхан ,но проблема ми е,че никога не съм свирил и неразбирам нищо от барабани.Другия голям проблем е парите.Нямам ги.Имам само 200лв,които се боя ,че ще са крайно недостатъчни.Това за което ще ми трябват е хардкор пънк.Имам намерение да свиря изключително бързо и силно,но мее страх да не ги потроша Все пак с тези 200лв няма да мога да купя много,но можеби най-важните части като за начало..а после постепенно ще обурудвам сет.Например чинели мисля че мога да взема впоследствие..иска ми се да не купувам най-големите боклуци,които ще счупя на втория ден Моля посъветвайте ме какво мога да купя за тези пари.И какво щее подходящо за стила който искам да свиря.Приемам всякакви съвети!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.