gEEEtar Potato Публикувано Юли 10, 2016 Публикувано Юли 10, 2016 Имам въпрос относно смяната на потребителското име.. възможно ли е въобще? Гледах из настройки и аз не знам колко време вече и не виждам (даже и като си сложа очилата), та въобще възможно ли е да се смени? От доста време ползвам едно-две имена за горе-долу всички форуми и не ми се иска в този да съм с някакво странично име Благодаря предварително! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 11, 2016 Отговорено Юли 11, 2016 Потребителско и т.нар. "display name" са различни. Второто може да се сменя, но първото мисля, че не. Цитирай
musicman Отговорено Юли 11, 2016 Отговорено Юли 11, 2016 Възможно е да се смени само името, което се показва и виждат другите. За целта ми пиши лично съобщение с детайлите. Потребителите не могат да си променят имената. Цитирай
gEEEtar Potato Отговорено Юли 11, 2016 Автор Отговорено Юли 11, 2016 (Редактирано) Аха, значи ако сменя второто (display name) това значи ли, че мога да се логвам с него или пак трябва с потребителското? И как се сменя всъщност? И още един въпрос, който мисля като седна на компютъра ще успея да си отговоря - мога ли да влизам с имейл EDIT Не става с имейл Пращам ЛС Редактирано Юли 11, 2016 от DeathUnlimited Цитирай
musicman Отговорено Юли 11, 2016 Отговорено Юли 11, 2016 С мейл не, но ако мейла ти е същия като във ФБ или Туитер, можеш като се логнеш във ФБ или Туитер да си логнат и тук. НО! Само ако мейла ти е същия. Цитирай
Recommended Posts