Spoocter Публикувано Декември 30, 2006 Публикувано Декември 30, 2006 доар дьен на всички Въпроса ми е как да си увелича разстоянието м/у грифа и струните на Скуайера ми дадоха ми 1 ключ който пасва отгоре при струните на 1 метална пръчка която минава през грифа.Много е малко разстоянието и като свиря и ми се получава 1 неприятно звънене (което не трябва да го има) Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 ей аман от ламерщина - хиляди милиони пъти е казвано вчера колегата РОКОБГ беше дал линк към такъв сайт http://www.guitarmigi.it/veloce/veloce_fender.aspx гледаш ли ги тия стърчащите шестограмни болтчета - с тях регулираш височината с помощта на малък шестограм а тръс рода не го барай не знам вече накъде отива тоя свят Господи Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 :killyou: когато свириш през усилвател чува ли плякането ?? или само на акустика ? ако барнрш грифа :killyou: на квадрат Цитирай
Spoocter Отговорено Декември 30, 2006 Автор Отговорено Декември 30, 2006 да ама проблема е че незнам кво е тръс род. на акустика излиза плякането Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 ти май нищо не знаеш? а чичо гугъл пита ли? или търсачката? м? аре да не ти държа сметка че пак ще ме обвинят в дискриминация ТРЪС РОД Е МЕТАЛНИЯТ ПРЪТ ВЪТРЕ В ГРИФА, КОЙТО НЕ ТРЯБВА ДА ВЪРТИШ Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 ако ти пляка на акустика лошо нема, сиреч то така си е по дефаилт свири с усилвател. по вдигнатите струни с нищо няма да ти намалят плякането и няма да можеш да извириш нищо чисто. Цитирай
Spoocter Отговорено Декември 30, 2006 Автор Отговорено Декември 30, 2006 позаяждахте се с незнаещите но все пак благодаря ай весели празници! Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 не е верно - колкото по-високи са струните, толкова по-чист е тона отделен въпрос е на кой как му е удобно аз мойта дъска ги държа толкова високо, колкото да не става фрет бъз при неозвучена китара неприятно но се свиква Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Нормална височина при Фендеропроизводни китари е около 1,5мм+ - между 1ва струна и 12 праг.Надолу от това тона най-често започва да се скапва(поне за мен),но може да се докара до към 1мм.Нататък вече звъни нетърпимо Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Ето тук съм писал по въпроса за тръс род-а. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=12560 За височината на струните - ами огледай си бриджа, и веднага ще ти стане ясно откъде се вдигат. Цитирай
zhivkob Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 доар дьен на всички -Доар дь e! :killyou: Цитирай
Recommended Posts