Jump to content
Българският форум за музиканти

Silicon Ghost (Power, Thrash...)


Recommended Posts

 

Привет,

 

Ето една моя авторска песен. Някои от мелодиите и рифовете ги имах като идеи от преди доста време, но като седнах да ги записвам вчера и ми дойдоха нови неща. Сглобих всичко и се получи нещо от сорта на Power/Thrash metal (поне по моя преценка). Не претендирам за качество на записа и тн., просто направих, каквото мога у дома с една звукова карта, процесор, китара и Cakewalk Sonar X3 Producer.

 

Надявам се да ви хареса :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря! На мен също ми се искаше да мога да го направя с вокали, но нямам такава възможност. Нито имам хубава вокална техника за записване, нито имам диапазона и тембъра, който виждам за тази песен. Ако се намери някой фен на следните вокали - Joey Belladona, Matt Barlow, Tim "Ripper" Owens или пък просто някой ентусиаст, нека пише :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, много ми хареса инструменталът ти. Бих искал да подрънчим, може да докарам и един приятел китарист. А с хевито докъде сте - окомплектовали ли сте състава?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти на какъв инструмент свириш? Бас китара? Аз пък имам барабанист, който иска да свири точно такъв стил - power/technical thrash. По-дълги музикантски песни, разчупени композиции и тн. Ако искаш наистина можем да се съберем да посвирим 1-2 часа. За барабаниста гарантирам, че е много добър и идеен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.