Jump to content
Българският форум за музиканти

guldan_86

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от guldan_86

  1. Ти на какъв инструмент свириш? Бас китара? Аз пък имам барабанист, който иска да свири точно такъв стил - power/technical thrash. По-дълги музикантски песни, разчупени композиции и тн. Ако искаш наистина можем да се съберем да посвирим 1-2 часа. За барабаниста гарантирам, че е много добър и идеен.
  2. Свиря в една банда, но правим по-скоро класически хеви метъл. Ти свириш ли някъде?
  3. Благодаря! На мен също ми се искаше да мога да го направя с вокали, но нямам такава възможност. Нито имам хубава вокална техника за записване, нито имам диапазона и тембъра, който виждам за тази песен. Ако се намери някой фен на следните вокали - Joey Belladona, Matt Barlow, Tim "Ripper" Owens или пък просто някой ентусиаст, нека пише
  4. Брат, браво! Много добре си я изсвирил. На мен също това ми е една от любимите песни на Steel Panther. Изкефи ме и тонът ти. От къде идва той?
  5. Привет, Ето една моя авторска песен. Някои от мелодиите и рифовете ги имах като идеи от преди доста време, но като седнах да ги записвам вчера и ми дойдоха нови неща. Сглобих всичко и се получи нещо от сорта на Power/Thrash metal (поне по моя преценка). Не претендирам за качество на записа и тн., просто направих, каквото мога у дома с една звукова карта, процесор, китара и Cakewalk Sonar X3 Producer. Надявам се да ви хареса
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.