guldan_86 Публикувано Юни 12, 2016 Публикувано Юни 12, 2016 Привет, Ето една моя авторска песен. Някои от мелодиите и рифовете ги имах като идеи от преди доста време, но като седнах да ги записвам вчера и ми дойдоха нови неща. Сглобих всичко и се получи нещо от сорта на Power/Thrash metal (поне по моя преценка). Не претендирам за качество на записа и тн., просто направих, каквото мога у дома с една звукова карта, процесор, китара и Cakewalk Sonar X3 Producer. Надявам се да ви хареса 5 Цитирай
Heartman Отговорено Юни 13, 2016 Отговорено Юни 13, 2016 Добре е!На мен ми хареса.Напомня на Мегадет и Анихилилейтър.Жалко че няма и някой вокал Цитирай
guldan_86 Отговорено Юни 15, 2016 Автор Отговорено Юни 15, 2016 Благодаря! На мен също ми се искаше да мога да го направя с вокали, но нямам такава възможност. Нито имам хубава вокална техника за записване, нито имам диапазона и тембъра, който виждам за тази песен. Ако се намери някой фен на следните вокали - Joey Belladona, Matt Barlow, Tim "Ripper" Owens или пък просто някой ентусиаст, нека пише Цитирай
kaiser Отговорено Юни 16, 2016 Отговорено Юни 16, 2016 (Редактирано) Кърти мивки! Имаш ли банда? Редактирано Юни 16, 2016 от kaiser Цитирай
guldan_86 Отговорено Юни 16, 2016 Автор Отговорено Юни 16, 2016 Свиря в една банда, но правим по-скоро класически хеви метъл. Ти свириш ли някъде? Цитирай
kaiser Отговорено Юни 17, 2016 Отговорено Юни 17, 2016 Здравей, много ми хареса инструменталът ти. Бих искал да подрънчим, може да докарам и един приятел китарист. А с хевито докъде сте - окомплектовали ли сте състава? Цитирай
guldan_86 Отговорено Юни 17, 2016 Автор Отговорено Юни 17, 2016 Ти на какъв инструмент свириш? Бас китара? Аз пък имам барабанист, който иска да свири точно такъв стил - power/technical thrash. По-дълги музикантски песни, разчупени композиции и тн. Ако искаш наистина можем да се съберем да посвирим 1-2 часа. За барабаниста гарантирам, че е много добър и идеен. Цитирай
kaiser Отговорено Юни 17, 2016 Отговорено Юни 17, 2016 Супер! А с вокалите как сме? Потърси ме в скайп: kaiser9115 Цитирай
Recommended Posts