Vlado_Abroad Публикувано Декември 28, 2006 Публикувано Декември 28, 2006 Ето още едно от парчетата на моят приятел Майк Бърт,на което записвах китарите под зоркото ухо на композитора/изпълнителя/аранжора Mike B.: Click here to listen to Angel In The Eye Най се изкефих,че поне в този вариант Майк е оставил якото дръм соло Владо Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 Поздравления Владо ,китарджийската работа е отлично свършена,а и парчето е много готинко Цитирай
bloodygerry Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Добро е наистина !Но вокалите не ми допаднаха- не са лоши ,добри са ,но не са запомнящи се - просто минават и заминават ...Но композицията е на ниво! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 31, 2006 Автор Отговорено Декември 31, 2006 Блъдигери и Калата,благодаря за коментарите!Ще спомена на Майк за вокалите,все пак проекта е негов аз само слушам и изпълнявам Аз лично ако можех да композирам,пея и пиша текстове дори и наполовина като него щях да съм доста доволен от себе си;без да споменавам и другите неща които владее,но уви само дрънкам на китара и туй то! Владо Цитирай
malaguena87 Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Добро е наистина !Но вокалите не ми допаднаха- не са лоши ,добри са ,но не са запомнящи се - просто минават и заминават ...Но композицията е на ниво! Невероятни китари Бих се съгласила обаче че парчето просто заслужава нещо по добро от страна на вокал или lyrics (не 4е аз ги разбирам перфектно тия работи, но просто аз лично бих обогатила текста, аз съм от тези хора които винаги се опитват да променят дори и краиния резултат към по добро)погледнато като цяло наистина си го бива, надявам се че както и аз така и много други българи в чужбина 6те се почувстват горди да чуят това пар4е Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 На мен много ми допадна парчето изобщо, дори вокалите. Те без това (ако ги има) трябва да са съпътстващи само... А китарите са трепач както винаги при Ваша намеса... Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 14, 2007 Автор Отговорено Юни 14, 2007 Приемам мненията за вокалите,въпреки че на мен ме кефят.Вярно,гласър на Майк не е супер забележителен като диапазон,но пък аз го харесвам като тембър и изпълнение.Жалкото е,че нищо не стана с неговия проект и пича се премести в Нешвил,където доколкото последно чух успешно се занимава с писана на песни за други хора и правене на джингл-и за ТВ и радио.Но благодаря на всички за коментарите! Владо Цитирай
Geo Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Екстра си е парчето,а китарите на Владо са перфектни и божествени,както винаги! Цитирай
buto Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Много голямо желание имам да 4уя такава банда на живо ! Аз много си падам по живото изпълнение . И по саунда на живо . Цитирай
Telerig Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 без забележки към нищо....кефа е истински и голям Цитирай
Recommended Posts