c0mmand3r Публикувано Юни 2, 2016 Публикувано Юни 2, 2016 Здравейте ! Нов съм във форума и след дълго сърфиране и търсене на отговори на въпросите ми, реших да се обърна и към вас. Става дума за следното нещо. Дръм модул с МИДИ ИН , МИДИ АУТ и USB порт, възможна е връзката използвайки midi to usb кабел (конвертор) и възпроизвеждане на звуци, използвайки тригерите на сета през софтуер като NI Studio Drummer или Addictive drums. Предвид предоставените от производителя готови сетове, които далеч не звучат толкова добре и автентично , въпроса ми е следния , има ли начин използвайки DAW софтуер или някакъв друг способ , въпросните библиотеки, които са в изброените по-горе програми да бъдат "наляти" и съхранени в дръм модула като къстъм китове и за напред да се използват от самия дръм модул, а не всеки път да се установява връзка чрез лаптоп или PC. Въпросния дръм модул има памет до 1600 ноти. Всякакви мнения и предложения са добре дошли! Предварително благодаря ! Цитирай
Ap_6 Отговорено Юни 2, 2016 Отговорено Юни 2, 2016 Ако дръм модула е и семплер- би могло. А твоят май не е- значи- не може. Цитирай
Ap_6 Отговорено Юни 3, 2016 Отговорено Юни 3, 2016 Нещо такова имах предвид Alesis Samplerack- http://www.alesis.com/products/legacy/samplerackтози модул приема /...то всъщност, има ли смисъл да отговаряш някому; пита човекът, не отговаря на мнения- е, остави му празна темата тогава, да си чука модула у главата, все ще стигне до отговор някой ден и сам.../ ;D Цитирай
c0mmand3r Отговорено Юни 8, 2016 Автор Отговорено Юни 8, 2016 Здравейте ! Малко със закъснение . Модела е FAME DD-6500 , ето и линк към юзър менюъла: https://www.musicstore.de/INTERSHOP/web/WFS/MusicStore-MusicStoreShop-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductAttachment-ResolveManualURL?File=DE_DRU0028557-000.pdf Поздрави Цитирай
presly Отговорено Юни 9, 2016 Отговорено Юни 9, 2016 няма начин - модула няма памет за "юзър" сетове Цитирай
Recommended Posts