zombie_ Публикувано Декември 28, 2006 Публикувано Декември 28, 2006 Ми Я е на 14 години, от Козлодуй(само да кажа тука у тоа град нема даскали по китара, да цуна тоя къъсмет).Музика, музиката е живота, е зависи ква е музиката щото от некои видове(не могат да се нарекат стилове) ми се умира-чалга.Както и да е, аз обичам метъл, хард и алтернативен рок и понякога пънк.И най-важното уча се да свиря на китара.Опа не казах името на тоз странен урод АЗ-Елена.Та това съм аз.Поздрави Цитирай
peps_from_mars Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 а здрасти!!йееееееееее и друга на 14 и дет се учи на киратркаа....е мацка..ставаш ми любимка Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 They need to feed on warm flesh. Welcome! Цитирай
zombie_ Отговорено Декември 29, 2006 Автор Отговорено Декември 29, 2006 Мерсиииии! Вие, китаристите сте големо нещо! Цитирай
zombie_ Отговорено Декември 29, 2006 Автор Отговорено Декември 29, 2006 Още неща ще добавя:онез по-горе не ме описват съвсем добре.Та значи аз обичам бира, водка не толкова.Не че не пия от време на време, ама просто н еми харесва .Не си мразя даскалите, май те ме мразят, щото една по интересен начин каза, че съм лайно.Не съм пушачка(на квото и да било), ама лошото е, че съм пасивен пушач. П.С. Просто видях, че всички други са писали по повечко и реших и аз. :killyou: Цитирай
N'Gor Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 .....само на се хвали с пиенье ..... Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Здравей, хубава Елено. Няма нужда да пушиш, нито пък да връзваш кусури. Прекрасно е, че искаш да свириш на китара. Намери някой да ти покаже едно-две неща. А като идваш в София, следи форума - има хора, които могат и школи да ти дадат китарни, и съвет. И умната на 14 години де. Смени си ника. По-жива си от много от нас. Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Правилно за не-пиенето и цигарите(да не говоря за другите неща)! Гледай си детството, както си му е реда, а онези които пушат и пият като невидели от рано... аз лично ги съжалявам... Успех с музиката и няма да се предаваш! А за школи доста неща могат да ти бъдат пратени и онлайн, само старческия ми мозък да се сети за този прекрасен форум, който НикиФенский ми бе пратил преди време... Поздрави, Вик Цитирай
Recommended Posts