Raphy Публикувано Май 13, 2016 Публикувано Май 13, 2016 Здравейте, От около пет месеца се уча да свиря на китара чрез интернет и използвам доста евтина, а именно Ibanez V50NJP-NT. Та проблемът при мен е, че на места колкото и близо да съм до прагчето се чува бучене (buzz), супер неприятно. Почетох малко и разбрах, че проблемът ми е това, че или струните са много високи, или тръсрод-ът е зле настроен. Четох как стават нещата, но ме е страх да не направя нещо, което не искам, ако ме разбирате , и после да не свири въобще. Искам да попитам хората от Бургас, знаете ли къде могат да ми направят сет-ъп и на каква цена. Благодаря за отделеното внимание Цитирай
Ламби Отговорено Май 13, 2016 Отговорено Май 13, 2016 Отиди в магазин за китари там все някой им прави сетъп По принцип щом е само на някои прагове най вероятно не са подравнени.Тръсрода ако го стегнеш малко ще и вдигнеш екшъна,което също е неприятно.За цена не мога да кажа колко струва Почукване на високите прагове и завъртане на един шестограм.Успех. Цитирай
Raphy Отговорено Май 13, 2016 Автор Отговорено Май 13, 2016 Благодаря за отговора, ще отида да я видят, в Бургас има един два магазина, което е направо смешно. Ако някой знае магазин в който могат да ми помогнат да пише, понеже магазинът в който съм ходил до сега, не съм сигурен, че ще могат да ми помогнат. Цитирай
Ламби Отговорено Май 13, 2016 Отговорено Май 13, 2016 Що да е смешно,ако са 10 по заредени ли ще са.То един да има стига,но да има от всичко по малко,не само снимки. 1 Цитирай
Raphy Отговорено Май 13, 2016 Автор Отговорено Май 13, 2016 Нямам това в предвид, това магазинче на мен лично много ми допада, смешното е, че като няма магазини, няма и лютиери занимаващи се с китари. Доста ми е трудно да намеря някой който да ми свърши работата. Дори не съм сигурен, че в магазина има добър техник, или просто идват и те ги настройват, колкото да не са разстроени. Трябва да се позаинтересовам Цитирай
sardaesox Отговорено Май 13, 2016 Отговорено Май 13, 2016 Отиди в Динакорд в центъра и говори с Емо, много готин и страхотен музикант. Със сигурност ще получиш полезен съвет. Цитирай
Raphy Отговорено Май 13, 2016 Автор Отговорено Май 13, 2016 Точно на там съм се запътил До сега винаги са ми били от помощ, надявам се да могат да ми помогнат и този път, Цитирай
Recommended Posts