kolio_k Публикувано Декември 24, 2006 Публикувано Декември 24, 2006 Лятото записвахме малко демо,включващо 3 парчета,с сборна група.Целта беше, да участваме в един фестивал. Това е едно от тях. demo Парчето е на певеца,аранжимента е на пианиста и мой п.п.Миксирано е много набързо и звучи сурово.Има и някои грешки в свиренето(особено мойто ) Цитирай
Telerig Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Друже ако издавате албум...просто трябва да го имам! Кажи само как да си го намеря. Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 24, 2006 Автор Отговорено Декември 24, 2006 Много ти благодаря ти за интереса,но се боя че няма да има такова нещо.Това беше временна група сформирана само за това демо.Но много се радвам,че ти харесва Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Обожавам такава музика ........ Красота ..... Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Хех, българските Jamiriqu...какво беше ... Много добро! Цитирай
Telerig Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Това беше временна група сформирана само за това демо Жалко... Ако има кой да ви чуе от големите компании мисля, че биха инвестирали във вас определено... Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 24, 2006 Автор Отговорено Декември 24, 2006 Благодаря ви за отделеното време и хубавите думи. @edgecrusher Пича (който пее)не е българин,но иначе определено е в тази посока @Telerig Благодаря ти за комплимента,но ако трябва да бъда честен,малко се съмнявам.Парчето не лошо,но според мен,за съжаление не е особено оригинално.Групи които свирят такива неща по света има страшно много. Според мен,най важно е да правиш(или поне да се опитваш да правиш ) нещата различно,а на това парче определено не му е това силата(а и целта в интерес на истината) Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Доста про,впечатлен съм! Цитирай
Telerig Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Благодаря ти за комплимента,но ако трябва да бъда честен,малко се съмнявам.Парчето не лошо,но според мен,за съжаление не е особено оригинално.Групи които свирят такива неща по света има страшно много. Според мен,най важно е да правиш(или поне да се опитваш да правиш ) нещата различно,а на това парче определено не му е това силата(а и целта в интерес на истината) Това е абсолютно така и аз го имах впредвид като слушах и преценях парчето даже мога поне 5 групи да посоча дето ми изникнаха като примерчета в тоя стил...като минеш през Тауър и Инкогнито та до..където стигнеш ....но според мен нещата са стигнали дотам, че ако си искрен и правиш всичко от сърце без да се насилваш и да се правиш на тоя дето не си ...нещата се получават истински и хората са доволни Затова искренно ви желая успех и Весели празници! :hello: Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 24, 2006 Автор Отговорено Декември 24, 2006 (Редактирано) Благодаря ви за отзивите Mephistofel и Telerig и ви пожелавам много приятно изкарване на празниците @ Telerig Напълно съм съгласен с теб Редактирано Декември 24, 2006 от kolio_k Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Готино парче,Коко,жалко че нещата не са тръгнали.Весели празници! Владо Цитирай
Recommended Posts