vikosimeonov Публикувано Декември 22, 2006 Share Публикувано Декември 22, 2006 Искам да попитам - някой може ли да ми каже ноти за китара и коя нота на какъв акорд отговаря. Ако можете обяснете ми моля ви !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikosimeonov Отговорено Декември 22, 2006 Автор Share Отговорено Декември 22, 2006 Някой може ли да ми помогне ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Surikat Отговорено Декември 22, 2006 Share Отговорено Декември 22, 2006 Немога да те разбера.Уточни си въпроса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikosimeonov Отговорено Декември 22, 2006 Автор Share Отговорено Декември 22, 2006 Как се свири дадена нота. Да речем до на какво отговаря на даден акорд ли ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivp Отговорено Декември 22, 2006 Share Отговорено Декември 22, 2006 Искам да попитам - някой може ли да ми каже ноти за китара и коя нота на какъв акорд отговаря. Ако можете обяснете ми моля ви !!! Човече, преди да те скастри някой от по-нервните съфорумци, съветвам те да поразлистиш темите из "Китара", особено "the Ultimate Guide For Beginners" - след това, повярвай ми, въпросът ти ще звучи на място Успех ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Phoenix_Rising Отговорено Декември 22, 2006 Share Отговорено Декември 22, 2006 Искам да попитам - някой може ли да ми каже ноти за китара и коя нота на какъв акорд отговаря. Ако можете обяснете ми моля ви !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Surikat Отговорено Декември 22, 2006 Share Отговорено Декември 22, 2006 Ами нотата До отговаря на акорда До . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikosimeonov Отговорено Декември 22, 2006 Автор Share Отговорено Декември 22, 2006 ми добре тогава някой ще ми даде ли акордите от до- до и следващите октави ?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmaniak Отговорено Декември 22, 2006 Share Отговорено Декември 22, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1406 Special delivery for you Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KeRRANGKid Отговорено Декември 22, 2006 Share Отговорено Декември 22, 2006 In soviet Russia, noobs pwn you ето ти схемичка позиция-нота Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 23, 2006 Share Отговорено Декември 23, 2006 (Редактирано) Елементарна музикална тероия му е майката, купи си книжката, и чети, и си намери малко даскал по солфеж. Каква е разликата между тон и акорд? тон - звук с поределена честота. акорд - три или повече тона, (изсвирени заедно), които могат да се подредят по терци(поне според класическата хармония). На кой акорд отговаря тона до?!? Ми де да знам, до има в акордите до мажор[C], до минор(Cm), ла минор(Am), фа мажор(F), ре минор 7(Dmin7), до диез мажор 7 (C#maj7), и в още много, много акорди..... Вземи научи основите, и ходи на уроци по солфеж, щом не разбираш. Освен разбиране, трябва и чуване, а то се упражнява със солфеж. Ако на всеки тон отговаряше акорд, буквално, щяхме да имаме само 12 акорда(понеже използваме 12-степенна гама). Редактирано Декември 23, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikosimeonov Отговорено Декември 23, 2006 Автор Share Отговорено Декември 23, 2006 добре бе хора казвате ми да отида на учител нали за това пускам тема за да науча нещо. Кажете ми този форум не е ли за помощ на начинаещи китаристи и напреднали ако не е хубаво. И искам да попитам на български ще може ли да ми се обясни кои са тези акорди да речем А- е до В- ре и т.н. Ако можете помогнете ми защото нали за това е форум, аз ако исках да отида на учител ....!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikosimeonov Отговорено Декември 23, 2006 Автор Share Отговорено Декември 23, 2006 някой може ли да ми окаже помощ ???? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 23, 2006 Share Отговорено Декември 23, 2006 Ако не знаеш за тази школа може ТАЗИ школа може да й обърнеш малко внимание... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
barni Отговорено Декември 26, 2006 Share Отговорено Декември 26, 2006 Аз не съм чувал до сега тон да отговаря на акорд!! До колкото прочетох мисля че искаш да разбереш наименованията на акордите ?? А е нещо и аз се омутах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts