TerminalFrost Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Искам и аз да дойда, може ли? Ще си идвам в Русе през юни и можем да забием, много ще се радвам, пък и познавам някои хора от темата (: Цитирай
Guest Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 ^ Иска ли питане! Само, че дано съм се освободил от изпити (сесията ми върви през юни), та да съм по-свободен и аз... Колко време ще седиш в Русе бтв ? Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 ^ Надявам се да е поне за една седмица. Цитирай
Macalpine Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Марто имай късмета да се върнеш и да не ми се обадиш :Р Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Аз мога да дойда да гледам Ще се уча от добрите :Р Блек Драгън и той с мене :Р Първо само да се гледа не може! Второ добри няма - всички сме от мъглата... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 (Редактирано) Трябва да се съберем и ще е много яко, само не зная къде може за си направим джем-сешъна. От мен - процесор Boss ME-50 и китара. В момента нямам малко кубе, а нямам възможност да домъкна голямо по обясними причини. Можем да се свържем с Иво от StormBlast за барабани. Нямам търпение. Редактирано Май 8, 2007 от TerminalFrost Цитирай
Guest Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Проблемът с мястото е доста важен. Техниката не е чак от такова значение, винаги можем да се бучнем в пулта. То и аз съм без кубе де... Но къде ще се съберем толкова хора, че и май сме китаристи всичките... Абе, ще е забавно. Цитирай
Macalpine Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 То както е тръгнало ще заприличаме на Джипси КингЗ ....... хехехе базикам се . Ще стане яко . Аз имам кубе . Така че с узвочаването няма да е проблем . Цитирай
Macalpine Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Но къде ще се съберем толкова хора, че и май сме китаристи всичките...Абе, ще е забавно. Ся са присетих що да не звъннем на твоя бассист да го викнем . Смисъл този с който щяхме да записваме джема в студиото . Цитирай
TerminalFrost Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Басиста на Стенли не е ли Степан? Той ми беше на гости миналата седмица в София. Лошото е обаче, че на 1.06 заминава за USA. Цитирай
Guest Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 Щяхте да видите и запознаете ако не се бяха оплескали нещата миналата седмица. Тео, не четеш кво пиша. @Baby_Thomas щеше да ни е басист тогава. Иначе, да, със Степан свирим в една група. Цитирай
Macalpine Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 ааа яко . Начи не сум схванал че миналата седмица сме щели да записваме с него хихихи . Цитирай
drgoa.r Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 ...А за учител - потърси в читалище "Захари Стоянов" Пламен... Да не би да се казва Пламен Николов? Аз издирвам учителя си по китара от миналото... Той се занимаваше точно с блус/рок/джаз китарни уроци. Би трябвало да е на възраст вече...може би към 60. Цитирай
Recommended Posts