Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Има ли някой от Русе,който се занимава с Блус и може да ми покаже някои неща като скали,ритъм,създаване на соло и други работи за блуса.И ако дава уроци,то на каква цена?Много ще се зарадвам ако има някой наистина да ми помогне за тези неща.

Отговорено

Аз съм от Русе, също блус фен и т.н. и т.н. Не мога да ти учителствам, още по-малко да ти искам пари. Но ако искаш да спретнем някое джем сешънче съм навит да се пробваме. Имам доста играчки у нас... :)

Отговорено

Само двамцата ли ще си свирите, аааааа :D

Кога ще джемнем викате ? :)

А за учител - потърси в читалище "Захари Стоянов" Пламен - учител по китара е, доста е добър..за съжаление, това са единствените координати, които му имам :)

Отговорено

Ще се радвам да се срещнем и да се запознаем,така че кажи кога ти е удобно.Аааа Thomas ако имаш Скайп може и да се чуем още сега,ако си там естествено.

Отговорено
:) ,наистина едва ли някой ще ти иска пари за това,свали си пентатониките отнякъде,после свирене и слушане му е майката.. :cheers: ,и аз бих ти показал нещо,ей така на сешън,но съм в СФ.
Отговорено

Ааа, моля-моля! Вие си имате хиляда човека там в Сф. Не отвличай Рс феновете, че ще се бием! :)

Ми може да направим един джем у нас със Стенли и теб. Без т'ва имаме да тестваме КрайБейби-та... :cheers:

П.П. Пратих координати на РМ.

• 4 months later...
Отговорено

Има ли място за още един русенец..... ?

Може да напраим некой джем хем с повечко хора е по интересно

Поздрави :D

Отговорено

Що тей еднолично, бе, колеги? Той фена така и не се обади тогава, не знам защо...

Аз инак съм фен за всякакви джемове, стига да не се налага да се свирят извънгалактически неща... :wallbash:

Отговорено
Що тей еднолично, бе, колеги? Той фена така и не се обади тогава, не знам защо...

Аз инак съм фен за всякакви джемове, стига да не се налага да се свирят извънгалактически неща... :mellow:

Еми ще се радвам да се видим и да се запознаем . Може пък и да посвирим да обменим информация и т.н. :wallbash:

Отговорено

Щяхте да видите и запознаете ако не се бяха оплескали нещата миналата седмица. :mellow::wallbash: