tod79 Публикувано Декември 21, 2006 Публикувано Декември 21, 2006 Има ли някой от Русе,който се занимава с Блус и може да ми покаже някои неща като скали,ритъм,създаване на соло и други работи за блуса.И ако дава уроци,то на каква цена?Много ще се зарадвам ако има някой наистина да ми помогне за тези неща. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Аз съм от Русе, също блус фен и т.н. и т.н. Не мога да ти учителствам, още по-малко да ти искам пари. Но ако искаш да спретнем някое джем сешънче съм навит да се пробваме. Имам доста играчки у нас... Цитирай
Guest Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Само двамцата ли ще си свирите, аааааа Кога ще джемнем викате ? А за учител - потърси в читалище "Захари Стоянов" Пламен - учител по китара е, доста е добър..за съжаление, това са единствените координати, които му имам Цитирай
tod79 Отговорено Декември 21, 2006 Автор Отговорено Декември 21, 2006 Ще се радвам да се срещнем и да се запознаем,така че кажи кога ти е удобно.Аааа Thomas ако имаш Скайп може и да се чуем още сега,ако си там естествено. Цитирай
tod79 Отговорено Декември 21, 2006 Автор Отговорено Декември 21, 2006 Black и с теб искам да се видим. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 ,наистина едва ли някой ще ти иска пари за това,свали си пентатониките отнякъде,после свирене и слушане му е майката.. ,и аз бих ти показал нещо,ей така на сешън,но съм в СФ. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 Ааа, моля-моля! Вие си имате хиляда човека там в Сф. Не отвличай Рс феновете, че ще се бием! Ми може да направим един джем у нас със Стенли и теб. Без т'ва имаме да тестваме КрайБейби-та... П.П. Пратих координати на РМ. Цитирай
Macalpine Отговорено Май 4, 2007 Отговорено Май 4, 2007 Има ли място за още един русенец..... ? Може да напраим некой джем хем с повечко хора е по интересно Поздрави Цитирай
Guest Отговорено Май 4, 2007 Отговорено Май 4, 2007 Като гледам, човека отдавна се е покрил... Цитирай
Macalpine Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 Като гледам, човека отдавна се е покрил... ем тогава ше си джангърим двамата Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 Що тей еднолично, бе, колеги? Той фена така и не се обади тогава, не знам защо... Аз инак съм фен за всякакви джемове, стига да не се налага да се свирят извънгалактически неща... Цитирай
Macalpine Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 Що тей еднолично, бе, колеги? Той фена така и не се обади тогава, не знам защо...Аз инак съм фен за всякакви джемове, стига да не се налага да се свирят извънгалактически неща... Еми ще се радвам да се видим и да се запознаем . Може пък и да посвирим да обменим информация и т.н. Цитирай
Guest Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 Щяхте да видите и запознаете ако не се бяха оплескали нещата миналата седмица. Цитирай
motorbreath Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 (Редактирано) Аз мога да дойда да гледам Ще се уча от добрите :Р Блек Драгън и той с мене :Р Редактирано Май 7, 2007 от motorbreath Цитирай
Recommended Posts