Jump to content
Българският форум за музиканти

Как се връзва китара към M-audio Delta 1010lt


leto

Recommended Posts

Нека да разделим нещата така:

1. Когато имаш китара с пасивно връзване на адаптерите (без батерийки и електроника) и директно подаваш кабела в следващото устройство.

2. Когато имаш някакво устройство между адаптерите и картата или пулта. Например - активна електроника в китарата, камионче, процесор и т.н.

В първия случай адаптерите се натоварват от входа на следващото устройство, и е важно какъв е входа на това устройство.

Във втория случай, електрониката обикновенно осигурява съгласуването със следващото устройство, и не е от значение какъв е входа му.

За съжаление има толкова много комбинации, че винаги ще се срещне някое изключение, но правилото е :

пасивната китара да се свързва към устройство с висок импеданс - усилвател/предусилвател/комбо/DI box, после в loop-а ефекти, или изход към карта, пулт или монитор.

Когато китарата има активна електроника, може да се включва почти навсякъде, освен в микрофонен вход (освен ако не е изрично предвидено).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами моя уж е хубав ама няма.

Има - изходното ниво/импеданс (дори и честотните характеристики) на ГТ-то се компенсират автоматично когато избираш изхода (с Output Select ) :virtuoz:

Не ги мисли японците - те са си вързали гащите, както се казва :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е препоръчително да включа китарата през ДИ Бокс, не остава нищо друго освем да ми дадете повече информация за него. Какво представлява, колко струва и от къде мога да си го купя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.