aux Публикувано Февруари 20, 2016 Публикувано Февруари 20, 2016 Здравейте, Видях, че има раздели купувам/продавам, в които обаче не може да се публикува свободно мнение, защото са с информативен характер, както разбирам.Опитах се да пиша лично съобщение до администратор, но или не намирам този бутон или просто го няма и затова реших да попитам тук.Работата е там, че имам йоника и платка/електроника/ за друга йоника, които не ми трябват и бих желал да ги продам, но не знам какво им е стойността и затова реших да потърся компетентно мнение.Това е и причина да не публикувам директно в базар.музикант.орг обява, просто защото не знам колко струва.Моля да ме ориентирате каква е стойността на въпросната йоника и платката/електрониката/ на другата йоника, ако въобще имат някаква стойност. Приложени са снимки.На два от клавишите, както се вижда от снимките са се разместили гуимичките отдолу, но доколкото разбрах са оправени и работи. Цитирай
musicman Отговорено Февруари 20, 2016 Отговорено Февруари 20, 2016 Според мен най-добре ще се ориентирате за цената, като пуснете продукта на търг в базара. Който каквото и да разправя, едно нещо струва толкова, колкото някой е готов да плати за него. За това е направен и базара. Цитирай
Mike_MnD Отговорено Февруари 20, 2016 Отговорено Февруари 20, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=59mlUpzQXQ0 http://nwct.craigslist.org/msg/5418282357.html Цена около 100лв. Освен ако няма някаква сантиментална или рядка стойност, за която не съм разбрал. Адаптер има ли? Можеш ли да го тестваш 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 22, 2016 Отговорено Февруари 22, 2016 Това е Ямаха, бе, каква Йоника??!?! 1 Цитирай
likecrazyyy Отговорено Февруари 22, 2016 Отговорено Февруари 22, 2016 Според мен, този продукт ще се продаде много трудно, на каквато и да е цена. Пробвай с търга, дано някой ме опровергае. Цитирай
Recommended Posts