stratevcaster2 Отговорено Декември 16, 2007 Отговорено Декември 16, 2007 и селект не ми се отмята а mutnaх playbacka Цитирай
rock_muses Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 http://guitarfx.org/gfx_xp.zip Включвате китарата в микрофонния вход и кликвате на "Start": http://www.geocities.com/guitarfx_2001/ <-Ето още инфо ако имате проблеми с нещо. Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Ти за други програми от тоя вид, не си ли чувал, бре GUITARRIG AMPLITUBE REVALVER ???? Цитирай
Slav Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Ама как само лъжат, че може много лесно да се изкара хубав звук точно от Guitar FX Box ... Аз доста време карах на Guitar FX Box 2.6, после минах на 3, накрая осъзнах, че Guitar Rig е в пъти по-добър, след това смених на Revalver и най-накрая се убедих, че най-добре си е с педалчетата. Цитирай
rock_muses Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 Колкото и да съм чувал... В guitar rig има някакво боботене и не мога да го оправя... Сигурно е от звуковата карта Някакви идеи? Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 От звуковата е, ако шуми само при тежките ефекти, ако не значи е от адаптерите на китарата. Цитирай
Мартин Нешев Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 искам да си настроя струните на баса, но не знам на кои ноти всъщност знам че трябва да са GDAE, но то за G примерно има G1, G#1, G2, G#2 и т.н. до 5, а аз много не му разбирам та ако може някой да помогне ще съм благодарен Цитирай
рьоне Отговорено Март 21, 2009 Отговорено Март 21, 2009 При отваряне на програмата ми изписва Error openin audio output device! Selected format is not supported... Цитирай
drgoa.r Отговорено Март 22, 2009 Отговорено Март 22, 2009 Смени sample rate от setup менюто, това помага понякога в подобни случаи. И евентуално - дай повече инфо, само с две думи я получиш правилна насока...я не. Цитирай
Alexxx888 Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 Значи идеята ми е, че свиря вече от 3-4 дена обаче нещо започнах да се чудя примерно, защо като се пробвам на Seek and Destroy (Примерно ...) и ефектът е съвсем друг? Всичко е по default.. Искам да Ви питам по принцип дисторшън на процесор си е само един или има разновидности? Също и ако има да ми помогнете да си си настроя бокса да вади Default дисторшън като от процесор. Цитирай
dedomito Отговорено Юни 3, 2010 Отговорено Юни 3, 2010 Така зададен въпроса трудно ще получи отговор . Почети малко форума и особено разделите за софтуер . Тази програмка на която си се спрял е доста архаична . Има и по-нови от рода на Amplitube 3 и тн. Аз лично не разбрах нищо от въпроса ти. Цитирай
Alexxx888 Отговорено Юни 4, 2010 Отговорено Юни 4, 2010 Просто питам дали някой знае как се настройва програмата да докарва дист. като от Амп. Цитирай
antonium Отговорено Юни 4, 2010 Отговорено Юни 4, 2010 Вземи си амп. Най-лесно ще ти е и така ще отделяш време за свирене, а не за чудене как да докараш звук 'като' амп. Цитирай
Recommended Posts