Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Отговори 35
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Ама как само лъжат, че може много лесно да се изкара хубав звук точно от Guitar FX Box ... :recourse:

Аз доста време карах на Guitar FX Box 2.6, после минах на 3, накрая осъзнах, че Guitar Rig е в пъти по-добър, след това смених на Revalver и най-накрая се убедих, че най-добре си е с педалчетата. :drummer:

Отговорено

Колкото и да съм чувал... В guitar rig има някакво боботене и не мога да го оправя... Сигурно е от звуковата карта :thumbs_up: Някакви идеи?

Отговорено

От звуковата е, ако шуми само при тежките ефекти, ако не значи е от адаптерите на китарата.

• 4 months later...
Отговорено

искам да си настроя струните на баса, но не знам на кои ноти

всъщност знам че трябва да са GDAE, но то за G примерно има G1, G#1, G2, G#2 и т.н. до 5, а аз много не му разбирам :punk_guitar:

та ако може някой да помогне ще съм благодарен

• 4 months later...
Отговорено

Смени sample rate от setup менюто, това помага понякога в подобни случаи.

И евентуално - дай повече инфо, само с две думи я получиш правилна насока...я не.

• 1 year later...
Отговорено

Значи идеята ми е, че свиря вече от 3-4 дена обаче нещо започнах да се чудя примерно, защо като се пробвам на Seek and Destroy (Примерно ...) и ефектът е съвсем друг? Всичко е по default.. Искам да Ви питам по принцип дисторшън на процесор си е само един или има разновидности? Също и ако има да ми помогнете да си си настроя бокса да вади Default дисторшън като от процесор.

Отговорено

Така зададен въпроса трудно ще получи отговор . Почети малко форума и особено разделите за софтуер . Тази програмка на която си се спрял е доста архаична . Има и по-нови от рода на Amplitube 3 и тн. Аз лично не разбрах нищо от въпроса ти.