flash_max Публикувано Декември 17, 2006 Публикувано Декември 17, 2006 (Редактирано) днес си инсталирах guitar fx 3 и като вече като си я инсталирах ми даде е те тая бележка My Webpage та въпросът ми е такъв: може ли да си тръгне програмата или да си търся нещо друго от типа- guitar effects proccessor software Редактирано Декември 17, 2006 от flash_max Цитирай
flash_max Отговорено Декември 18, 2006 Автор Отговорено Декември 18, 2006 (Редактирано) здравейте! преди бях пуснал една тема за guitar fx3 и искам да попитам от къде мога да си я дръпна и да не е само демо(тоест искам и да си пусна китарата а не само да чувам демо парчето записано към програмката)тези, които са търсили програмата къде ли не ,знаят за какво говоря. благодаря предварително на всички отговорили! Редактирано Декември 18, 2006 от flash_max Цитирай
papur Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 днес си инсталирах guitar fx 3 и като вече като си я инсталирах ми даде е те тая бележка My Webpage та въпросът ми е такъв: може ли да си тръгне програмата или да си търся нещо друго от типа- guitar effects proccessor software знам 4е програмата изисква да имаш нет. Цитирай
papur Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 здравейте! преди бях пуснал една тема за guitar fx3 и искам да попитам от къде мога да си я дръпна и да не е само демо(тоест искам и да си пусна китарата а не само да чувам демо парчето записано към програмката)тези, които са търсили програмата къде ли не ,знаят за какво говоря. благодаря предварително на всички отговорили! програмата работи дори да е демо, трябва да избереш някои PRESETS, примерно New Demo.pre Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 В Мулето има всичко, бе! Колко пъти ще питате, откъде да сваляте софт, пфууу... Цитирай
Koko54 Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 тъй като съм начинаещ китарист (да бе да даже и това несъм) тука се опитвам да свиря една песен обаче нещо незвучи както трябва като свиря и строя дето е за песента е drop D (D,A,D,G,B,e) обаче тунера на програмата има D1,D#1 и цифрите се сменят до 6 и хубаво направил съм строя да е DADGBe уж обаче то изглежда така D2,A3,D3,G3,B4,E4 и така немога да разбера тия цифри за кво са аджеба :/, че немога да си настроя тъкмо почна да върви песента само при B4,E4 който явно са правилни щото интрото го правя 1към1 с оригинала ама другите нещо неса съвсем точни та някой ще ми разясни ли тези цифри (1,2,3,4,5,6) за кво служат и как да разбирам как да ги настройвам занапред??? п.п сори за лейм въпроса ама невсичко мога сам да си го обясня? Цитирай
Koko54 Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 хубаво тогава може и един скрйин от програмата на някой който я използва да видя аджеба как точно се настроива че мисе свири Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Цифрите отговарят на октавата, от която е съответния тон. Например А3 е До от 3-та октава. Само дето на практика това не е 2-ра октава, но нека не изпадаме в подробности... Щом си толкова нууб, че не можеш да си настроиш китарата дори с тунер най-добре намери някакви туториали/учебници/школи/видео уроци за начинаещи и попрочети малко. Можеш да потърсиш и тук във Форума. Успех! Цитирай
Guest Отговорено Май 29, 2007 Отговорено Май 29, 2007 Например А3 е До от 3-та октава. Само дето на практика това не е 2-ра октава, но нека не изпадаме в подробности... А3 = Ла от трета октава С3 = До от трета октава Мсилил си си за друго докато си писал май Цитирай
rocker_vn Отговорено Май 29, 2007 Отговорено Май 29, 2007 изтегли си груг тунер дето не се налага ти да му задаваш каква нота да ти е празната струна,има такива дето ти показват винаги на коя нота си,може и да си проверяваш китарата дали е вярна нагоре по прагчетата. CHROMATIC TUNER или CHROMATIA TUNER не се сещам името ама е добър...успех може и по слух да си настроиш ако можеш.при отпусната 6-та струна в РЕ,трябва да звучи точно една октава по ниско от 4-та свободна или 5-та на 5-то прагче... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 ...Мсилил си си за друго докато си писал май Свирех блусче в До, какво толкова... G-Tune 2.5 е МНОГО як! От него само хардуерния ми Корг СА-30 е по-як всъщност! Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 така имам проблем с тази програма , guitar fx box2 .6 инсталирам я вкарвам китарата в жака на микрофона (с преходник разбира се) и нищо , realtech показва че е лине ин но китарата не звучи ? Когато стартирам програмата настроивам нещата и давам старт, тогава излиза някакъв умопобъркващ шум . Какво да правя моля ви кажете ми направо се измъчих Цитирай
black_skull Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 така първо включи китарата в line in а не в микрофона после отвори миксера(volume control) намери си line in и му дай mute options >>> properties >>> recording отдолу се отвоаря списък с неща с отметки сложи си отметка на line in >>> OK сега под волюмето на line in имаш select -> отмятай готов си да пуснеш fx box сега един съвет: дръпни си guitar rig или amplitube много по-добър звук ше можеш да извадиш (: Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 16, 2007 Отговорено Декември 16, 2007 (Редактирано) само не мога да уцеля кои кабел те са мик-червен,колони зелен , колони-син а и не ми разрешава да дам селект смисел натискам го и то не се отмята Редактирано Декември 16, 2007 от stratevcaster2 Цитирай
Slav Отговорено Декември 16, 2007 Отговорено Декември 16, 2007 Точно синия е лайн ин. Там ръгаш китарата Оттам си готов Цитирай
Recommended Posts