musicman Публикувано Октомври 22, 2004 Публикувано Октомври 22, 2004 Обявявам награда по една бира за всеки регистриран клавирист :-) Ще черпя и този, който го е довел ;-) Много тихо нещо стана тук... а си трябват такива хора Цитирай
Armaggideon Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Аз мога да хвана 2-3 акорда на пиано и сам си се водя - досега 2 бири Цитирай
synchu Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Аз съм учил пиано и имам диплом за завършена 3-та година към читалищната школа отпреди 18-20 години Мога да фана повече от 2-3 акорда и некоя друга линийка Цитирай
RGB Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Другата седмица ще доведа едно свестно момче ,което в момента е студент , във Виенската Консерватория...Дано се включи във форума . Сещам се и за още ,ама лека полека... Е.е.еее... Все пак трябва да спомена че и аз мога да ударя неколко акорда , а па к'ви сола правя -страшни ! Оообаче предемно в Am ...Е немам много практика ,с клавишните ,за съжаление... Това е...Но пък никога не е късно - Нали така! Цитирай
eXile Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 Аз бе Клавирист та дрънка. Буквално. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 25, 2004 Автор Отговорено Октомври 25, 2004 Вижте сега :-) то и аз мога да ударя по 2-3 акорда на синт-а, също така и да ударя 2 пъти по чинела на барабаниста но това не ме прави нито барабанист, нито клавирист;-) Бира само за истински клавиристи ;-) Цитирай
synchu Отговорено Октомври 25, 2004 Отговорено Октомври 25, 2004 Първите 20-ина такта на "Fur Elise" ???? 20-ина такта от Токата и Фуга в Ре Минор.... Началото на Лунната соната (Sonata quasi una FAntasia) ? ) Цитирай
eXile Отговорено Октомври 25, 2004 Отговорено Октомври 25, 2004 Вервай мога много повече от праскането на 2 акорда на синта... Да си имаме уважението. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 25, 2004 Автор Отговорено Октомври 25, 2004 JoiNT_NaTuRe, за теб не съм казал нищо - бирата я имаш ;-) но се включиха много преквалифицирани китарджии :-) сега хората ще си кажат "Тея китаристи нямат ли си място, че се намъкнаха и при темите за клавири" :-) Цитирай
eXile Отговорено Октомври 27, 2004 Отговорено Октомври 27, 2004 Е нали и аз се намъкнах при китарите, квит сме Цитирай
Boyan Отговорено Октомври 29, 2004 Отговорено Октомври 29, 2004 ... е, хайде, къде е биратааа ???... http://www.boyanmladenov.com Цитирай
bulby Отговорено Октомври 29, 2004 Отговорено Октомври 29, 2004 Да беше дошъл на срещата, пич Нищо, бирата ти остава за следващата такава Цитирай
Guest bertone Отговорено Октомври 30, 2004 Отговорено Октомври 30, 2004 Наздраве! Аз съм певец-клавирист и работя в заведения сам или с певица. Цитирай
Boyan Отговорено Октомври 31, 2004 Отговорено Октомври 31, 2004 Да беше дошъл на срещата, пич Нищо, бирата ти остава за следващата такава Язък, пропуснал съм някоя и друга бира, ...другия път ще наваксам. Админа нещо се ослушва обаче, да не би да се е отказал да черпи... Цитирай
musicman Отговорено Ноември 1, 2004 Автор Отговорено Ноември 1, 2004 Недей така да говориш за админа ;-) просто събота и неделя нямах интернет А за бирата можеш да питаш, че на сбирката на форума вече започнах с черпенето :-) Така, че или на следващата среща или при първа възможност бирата я имаш ;-) И всички останали клавиристи :-) А можем да направим и само сбирка на клавиристите за да ви почерпя всичките :-) Цитирай
Recommended Posts