Fortissimo Отговорено Ноември 11, 2004 Отговорено Ноември 11, 2004 Puldin s Fender adapter i struni GHS Цитирай
Wicked Отговорено Ноември 11, 2004 Отговорено Ноември 11, 2004 Ето и моя скромен, но китен дрънгулник: щрак П.С. Анонимният отговор в началото на темата бе от моя милост, преди да се "регна" тук, така че вече има изглед към гореспоменатата олд скуул цепеничка Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Wicked: leleee какво е видял горкия български бас )) Цитирай
slayer_fox Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Мойта секира пък е Conklin Groove Tools 7. Тук можете да я видите: GT7 Става въпрос за червената. Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Браво, як бас! Плаче за хубав усилвател, мен ако питаш! Цитирай
pacman Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Мойта секира пък е Conklin Groove Tools 7.Тук можете да я видите: GT7 Става въпрос за червената. !!!! аргх !!!! БРавос slayer fox! просто нийямам думи! btw, само така ми се струва, или всички conklin-и са с абсолютно плосък фингърборд(без радиус), вкл. и китарите ?!? удобно ли е свиренето така? (особено с такъв Огромен гриф ?) Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 На мен ми е удобно, имам три баса които нямат радиус и съм ОК Warwick също правят доста модели така, не знам дали са всички. Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Ето и моя скромен, но китен дрънгулник:щрак П.С. Анонимният отговор в началото на темата бе от моя милост, преди да се "регна" тук, така че вече има изглед към гореспоменатата олд скуул цепеничка Горката Кремонка! Цитирай
Wicked Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Ето и моя скромен, но китен дрънгулник:щрак П.С. Анонимният отговор в началото на темата бе от моя милост, преди да се "регна" тук, така че вече има изглед към гореспоменатата олд скуул цепеничка Горката Кремонка! Горка беше преди! След като мина през ръчонките ми и тез на чичко Давидофф, се поосвежи малко Цитирай
slayer_fox Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Conklin-а ми е супер удобен. Не го очаквах това. Още като го фанах за първи път си казах : "Ааа, ще се свири. Тряа само да свикна" :guitar: Яка дъска! А за хубав усилвател не останаха пари. Включвам го към уредбата. Вече повече от 3 години права така и сичко е наред. Цитирай
thurston Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 Epiphone by Gibson една бяла тупалка такава хич не знам къф модел, и една Кремонка генетично модифицирана, малко дрънчи но е готина. Вади як звук в усилвател а и то само пръчката е казанлъшка, другото е от мен. Малко алхимия положение-пичовете са правили злато без злато, а аз от Кремона-бас китара.**********Wicked баса ти е убийствен!!!**********PUNK'S NOT DEAD! Цитирай
Bassko Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 Вие сте щастливци! Аз свиря с "Jolana". супер стар бас взех го 2-ра ръка от джаз-а! Ключовете се вартят трудно . Тона не работи . с най-късия гриф който съм виждал е и има pick-up! К'во да ви кажа....... Надявам се обаче да си взема "SUB musicman" има един такъв във фактора, много ме изкефи. Ама това ще стане след 7-8 месеца Цитирай
pacman Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 Bassko, я виж можеш ли да си намериш баса тука? http://www.meatexz.com/cheesyguitars/guitars.html Цитирай
bulby Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 SUB MusicMan, ама на OLP Щото един такъв бас на MusicMan (собственост на Ernie Ball) е 4-цифрена сума в зелено П.С. Случайно приятелката ти да учи в СМГ и да се казва Марина ? Цитирай
Bassko Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 http://www.meatexz.com/cheesyguitars/jolana_diamant.html Ето го! Уникалния ми бассс Самоче моя е пембен на цвят Angermeans, да.............фомално............ а ти кой си!?!?.............. Цитирай
Recommended Posts