StoyanStoyanov Публикувано Февруари 5, 2016 Публикувано Февруари 5, 2016 Здравейте колеги нуждая се от вашата помощ тъй като се двоумя между 2 китари едната е Ibanez V50,а другата е ARIA AFN-15И двете са на една цена,но не разбирам кои материали са по-добри? Цитирай
badValue Отговорено Февруари 6, 2016 Отговорено Февруари 6, 2016 при тези "китари" няма защо да се притесняваш за материалите..... и на 2те не стават .... ако няма кой да ти помогне в избора(дали е вярна, не е крива и т.н.) и ако нямаш предпочитания за марката .... избери си тази която ти харесва повече на цвят - натурална, черна или каквато друга ти хване окото.... Цитирай
StoyanStoyanov Отговорено Февруари 8, 2016 Автор Отговорено Февруари 8, 2016 Тази китара какво ви е мнението Takamine Jasmine S-35 195l? Цитирай
badValue Отговорено Февруари 8, 2016 Отговорено Февруари 8, 2016 няма разлика с горните 2 ..... за под 300-400 лв ще получиш китара на която да започнеш .... в последствие ще разбереш(ако имаш търпение да се учиш), че е с достаКусури може да дадеш 250лв и да получиш китара за 150лв , но на която да има име на "известен" производител - Ibanez, Fender etc. ако искаш да вземеш нещо сносно за начало гледай да е поне с масивнаГорнаДъска и хубав "сетъп" (екшън, интонация, да няма "драскащи" прагчета, гадни ключове...... и т.н.) не на последно място трябва да ти харесва и да ти е удобна ----- като я видиш да имаш желанието винаги да я взимаш!!!! Цитирай
StoyanStoyanov Отговорено Февруари 8, 2016 Автор Отговорено Февруари 8, 2016 Благодаря за съвета,ще взема ibanez v50 тъй като за 200 лв. получваш китара,калъф,перца,тунер,колан.Мисля че разтоянието на струните от грифа ще е стандартен. Цитирай
ikonomec Отговорено Февруари 10, 2016 Отговорено Февруари 10, 2016 + един съвет от мен --> Китара от Радослав НЕ! Духови, ударни ОК, но КИТАРА НЕ! Цитирай
StoyanStoyanov Отговорено Февруари 10, 2016 Автор Отговорено Февруари 10, 2016 Благодаря аз я поръчах от икономов надявам се всичко да е нормално с китарата Цитирай
ikonomec Отговорено Февруари 11, 2016 Отговорено Февруари 11, 2016 Благодаря аз я поръчах от икономов надявам се всичко да е нормално с китарата Еми от Икономов имам вече 2 китари, като цяло ок е пича. Не е и кожодер. Отделно пък и си ги сет-ъпва някой от тях тук на място. А и за съвети винаги е насреща (включително и той освен персонала). Да кажеш дали си доволен, че и аз в началото гледах един V50, ама в последствие реших да събера повечко пари за нещо по-сносно. Поздрави! Цитирай
StoyanStoyanov Отговорено Февруари 11, 2016 Автор Отговорено Февруари 11, 2016 Разбира се,събота ще ми я доставят,казаха ми че предварително ще прегледат инструмента за дефект по него. Цитирай
StoyanStoyanov Отговорено Февруари 14, 2016 Автор Отговорено Февруари 14, 2016 Получих китарата,няма забележки по нея,доволен съм от икономов. Цитирай
Recommended Posts