Jump to content
Българският форум за музиканти

StoyanStoyanov

Members
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Електрическа Китара

StoyanStoyanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

 1. Ясно,а как се процедира с тях,преди свирене или след сверене се минават струните?
 2. Здравейте,искам да попитам има ли полза след всяко свирене,струните да се минат с лимоново масло?
 3. Да ясно,ще опитам с фосфора че да видим,китарата ми е epiphone aj 220 s досега бях с бронзови,но прекалено ярко звучат.Благодаря за инфото.
 4. Значи елексира си остават фаворита,ясно.А какви ползвате най-често фосфор бронз или бронз?
 5. Здравейте,искам да попитам има ли по издръжливи струни за акустична китара от еликсир наноуеб,тъй като ползвам дадарио и ги сменям на всеки 2 седмици,питам тък като не съм ползвал елексир.
 6. Здравейте,имам нужда от малко информация от музикантите в сайта.Закупех адаптер за акустична китара Dean Markley,адаптера вади хубав натурален звук,но ме притеснява че има брум или шум като съм пред колоната,като се завъртя на ляво шума или брума изчезват,адаптера е сингъл не е хамбъкър,нормално ли е да има такова нещо.Забравих да кажа че е външен адаптер,който се поставя пред отвора на китарата.И има ли начин да се премахне този шум,а не всеки път да стоя в една позиция като паметник само и само да няма шум.Също да попитам възможно ли е сингъл адаптера да е обсолютно тих като хамбъкър адаптер?
 7. Здравейте видях че коментирате струни за акустична китара,искам да попитам тъй като ръцете ми се потят много докато свиря кои струни като марка и модел най-много издържат при такова свирене при изпотени ръце?
 8. Благодаря ви за подробната информация,спрях се на 10-50 размер и усещам че са ми по удобни от 12ки.
 9. Чувал съм че по дебелите струни правят по плътен звук
 10. Здравейте на всички,искам да попитам има ли някой във форума който ползва 13-ки струни за акустична китара и ако има да сподели има ли голяма разлика от 12-ки тъй като в момента съм с такива но трябва да ги сменям и съм се насочил към най-дебелите 13-ки.Да спомена ще ги ползвам на китара Epiphone aj-220 s.
 11. Здравейте,искам вашето мнение относно адаптер външен(тъй като не искам да я режа),китарата ми е epiphone aj-220 s с solid top,незнам каква марка и какъв вид външен адаптер ще е най-добре за китарата.Разполагам с 100 лв. за такъв адаптер.
 12. Можете ли да ми предложите до 350лв. Акустична китара с Top:Solid
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.