Parni_Valjak Публикувано Декември 15, 2006 Публикувано Декември 15, 2006 След разни конфликти и преразпределения от няколкото DIY форума се учреди нов форум, посветен на звукотехниката. Насочеността е главно техническа, затова поствам съобщението в този раздел. Тук има много хора с интереси към темите, засягащи се там. Каня всички с отношение да се регистрират. Ще им бъде полезно и интересно. Считам, че нивото на новия форум ще е по-добро от това на досегашните, поради високото ниво на организаторите. http://diyaudio.web.data.bg/ Доколкото успях да видя, вече има попълнения от съфорумници... Цитирай
metalhammer Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Извършили сте прекалено много опити за регистрация в тази сесия. Моля опитайте по-късно. има някаква гадост с регистрацията Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Декември 15, 2006 Автор Отговорено Декември 15, 2006 Аз нямам проблем с достъпа до дата.бг. По всяка вероятност може да да не се вижда от чужденеция? или евентуално да не са се разбрали между различните провайдери? При регистрацията, с цел определена защита, изпращат E-mail, чрез който си активираш акаунта. И аз в началото се омотах... Цитирай
разбойник Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 И аз се регнах. Няма да е зле мейла за регистрация да е на латиница, щото в Яху, напр. нищо не се чете. Няма гаранция какви ще са мейл адресите на потребителите, нали Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Декември 17, 2006 Автор Отговорено Декември 17, 2006 (Редактирано) Съобщение от организатора на форума DIY Скъпи приятели, честит ни форум! Very Happy Като всяко ново начинание - и това е редно да полеем заедно, за да върви на хаир! Да се съберем всички на едно място ще е супер, ама няма да е лесно, дори за малка България. Хрумна ми едно решение: Cyber-Party! Всеки, който желае да се включи - сяда пред екрана с нещо течно, любимата музика (на любимата техника!), много настроение и ... Начало - днес, неделя, 17.12.06 от 22 часа. Всички гости са добре дошли! (..нали си носят пиячката, та и мезето даже!) До днес! Редактирано Декември 17, 2006 от Parni_Valjak Цитирай
Recommended Posts